Wordt onze nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan de online versie.
Februari 2014  
In deze nieuwsbrief:

Professionele belastingaangifte

Week van Zorg en Welzijn

Voordelige manicure

Nieuwe dienst: kledingreparatie

Aanbieding winterse maaltijden

Winnen: 6 gratis maaltijdenAanmelden lidmaatschap

Stuur deze nieuwsbrief door

 
Geachte ,
In maart staan de locaties van Beweging 3.0 in het teken van de Week van Zorg en Welzijn. Kom gerust een kijkje nemen; op diverse vestigingen zijn leveranciers van Leef3.nu aanwezig om u van alles te laten zien. Ondanks dat de winter het dit jaar laat afweten, willen wij u deze mooie aanbieding van onze maaltijdservice niet onthouden. Geniet van heerlijke winterse maaltijden; bij 4 maaltijden krijgt u er gratis 2 rijkgevulde erwtensoep bij!

Met vriendelijke groet,

Leef3.nu
De ledenservice van Beweging 3.0.
 
  Professionele belastingaangifte
Uw belastingaangifte geregeld voor € 55,-
In maart vullen erkende belastingconsulenten op diverse locaties van Beweging 3.0 in Amersfoort, Leusden of Soest uw aangifte in. Als lid van Leef3.nu betaalt u hiervoor slechts € 55,- i.p.v. € 70,-. Dat scheelt u een hoop kopzorgen.
Lees meer
  Week van Zorg en Welzijn
Kom langs tijdens de Week van Zorg en Welzijn
Tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn kunt u een kijkje komen nemen bij Beweging 3.0. Van 10 t/m 15 maart openen diverse locaties hun deuren. De dagen staan in het teken van o.a. workshops, kraampjes, rondleidingen en informatiemarkten. Ook zijn diverse leveranciers van Leef3.nu op een aantal locaties aanwezig om u meer te vertellen over wat zij voor u kunnen betekenen.
Lees meer
  Voordelige manicure
Verzorgde handen en nagels
Laat uw handen verwennen door onze nagelstyliste Bianca Kremer. Voor slechts € 9,99 krijgt u een uitgebreide manicure van + 60 minuten in haar salon t.w.v. € 25,-. Liever een behandeling thuis? Dat kan ook!
Lees meer
  Nieuwe dienst: kledingreparatie
Voor al het verstelwerk van uw kleding
Nog meer gemak met Leef3.nu. Onze coupeuse verstelt en vermaakt graag uw kleding. Een losse knoop, een te lange rok of een nieuwe rits? Maaike van Rhijn draait haar hand er niet voor om.
Lees meer
  Haal de winter in huis met onze maaltijdservice
4 winterse maaltijden + 2 erwtensoep gratis
Ook al laat koning winter het dit jaar afweten, een stamppot of een kom erwtensoep gaat er altijd wel in. Maak nu kennis met de overheerlijke wintermaaltijden van de maaltijdservice en profiteer van deze speciale aanbieding. Bij 4 lekkere winterse maaltijden krijgt u er 2 stuks rijkgevulde erwtensoep met rookworst gratis bij. Deze actie is geldig t/m 31 maart 2014.
Lees meer
Winnen: winterbox met 6 gratis maaltijden
Wilt u gratis genieten van de lekkere maaltijden van de maaltijdservice? We verloten een pakket met 6 maaltijden! Stuur het antwoord op onderstaande vraag voor 13 maart naar prijsvraag@leef3.nu. Uit hoeveel gerechten bestaat het assortiment van de maaltijdservice? De winnaar wordt bekendgemaakt op onze Facebookpagina www.facebook.com/leef3.nu.
Lees meer
U staat ingeschreven voor ontvangst van onze nieuwsbrief met het adres . Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hiervoor afmelden.

Colofon:
Leef3.nu
Postbus 1599
3800 GD Amersfoort
T: 033 - 469 20 20
info@leef3.nu
www.leef3.nu