Wordt onze nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan de online versie.
Januari 2015  
In deze nieuwsbrief:

Succesvol ledenconcert Amersfoorts Jeugd Orkest

Zorgverzekering: overstappen naar het collectief kan nog steeds!

Hulp bij belastingaangifte

Uwthuiszorgwinkel.nl

Nieuw: wereldwijd mobiele alarmering

Gezocht: schoonheidsspecialistes

Nieuwe data health check


Winnen: 2 gratis sauna entreebonnen!

Aanmelden lidmaatschap

Stuur deze nieuwsbrief door

 
Geachte relatie,
Op donderdag 15 januari kwamen 800 leden naar de St. Joriskerk in Amersfoort voor het speciale ledenconcert van het Amersfoorts Jeugd Orkest. Was u er ook bij? We hopen dat u genoten hebt! Wij kijken in ieder geval terug op een mooie avond met prachtige klassieke muziek. Ziet u ook zo op tegen de belastingaangifte? Maak het uzelf gemakkelijk en schakel de hulp in van één van onze belastingconsulenten. Zo weet u zeker dat uw aangifte volledig en correct wordt ingevuld!

Met vriendelijke groet,
Leef3.nu
 
  Ledenconcert Amersfoorts Jeugd Orkest groot succes
Terugblik: prachtig concert Amersfoorts Jeugd Orkest
Op donderdag 15 januari speelde het Amersfoorts Jeugd Orkest, speciaal voor leden van Leef3.nu, een prachtig concert in de St. Joriskerk in Amersfoort. Ruim 800 leden genoten van de talentvolle musici die, onder leiding van de toegewijde dirigent Rolf Buijs, de mooiste klassieke muziek ten gehore brachten.
Lees meer
  Zorgverzekering en belastingaangifte
Ook nu nog korting op uw zorgverzekering mogelijk!

Bent u al verzekerd bij 1 van de verzekeraars uit het Leef3.nu Zorgcollectief en ontvangt u nog geen korting? Dan kunt u ook nog gedurende het jaar overstappen naar het collectief en profiteren van de korting die wij u bieden (m.u.v. ONVZ). Het is dus nog niet te laat! Bent u aangesloten bij Avéro Achmea, Delta Lloyd, Menzis, OHRA, VGZ of Zilveren Kruis Achmea, neem dan contact op met de Leef3.nu Zorgadvieslijn op 088 - 121 02 10.

Lees meer
Hulp nodig bij uw belastingaangifte?
Het invullen van uw belastingaangifte kan een hele klus zijn. Wij bieden u hulp bij het volledig en correct invullen van uw aangifte. Zo weet u zeker dat u niet onnodig geld misloopt en het bespaart u een hoop tijd én kopzorgen! In maart vullen erkende belastingconsulenten op diverse locaties van Beweging 3.0 in Amersfoort, Leusden of Soest uw aangifte in. Als lid van Leef3.nu betaalt u hiervoor slechts € 55,- i.p.v. € 70,- incl. BTW .
Lees meer
  Uwthuiszorgwinkel.nl
Ook in 2015: lenen, huren en kopen bij Uwthuiszorgwinkel.nl
Ook in het nieuwe jaar staat Uwthuiszorgwinkel.nl voor u klaar met producten en diensten op het gebied van gezondheid, zorg en vitaliteit. Blijkt dat u tijdelijk of met spoed verpleegartikelen of hulpmiddelen nodig heeft, dan kunt u deze - maximaal 26 weken - gratis lenen bij Uwthuiszorgwinkel.nl. Een nieuw jaar, nieuwe ontwikkelingen, nieuwe producten en een nieuwe actie! Nóg meer redenen om een bezoekje te brengen aan onze winkel. Komt u in januari naar onze winkel, dan ontvangt u een kortingsbon van 10% die u kunt besteden bij een volgende aankoop.
Lees meer
  Nieuw: mobiele alarmering
Wereldwijd hulp binnen handbereik met mobiele alarmering
Trekt u er nog lekker op uit? De natuur in of heerlijk op vakantie? Maar vindt u het een veilig gevoel om altijd iemand in geval van nood te kunnen alarmeren? Dan is mobiele alarmering van LiveSafe misschien iets voor u. In geval van nood drukt u op de alarmknop en heeft u direct contact met de wereldwijd werkende alarmcentrale. Gewoon in het Nederlands. De medewerker van de centrale ziet waar u bent, waar u bent en schakelt hulp voor u in.
Lees meer
Schoonheidsspecialistes gezocht!
In de vorige nieuwsbrief stond een oproep voor nieuwe leveranciers, waar we veel reacties op hebben gekregen. Hartelijk dank daarvoor! Inmiddels werken we samen met pedicures Yvonne Jansen, Marion Gruter en Jolanda Kosterman en kapsters Nancy Baas en Linda van Beek. We zijn nog ter versterking van Leef3.nu op zoek naar professionele, klantvriendelijke schoonheidsspecialistes. Kent u een geschikt iemand, neem dan contact op met Suzanne Wierenga, suzanne.wierenga@leef3.nu of 033 - 469 26 28.
Lees meer
  Health check
Hoe gezond bent u? Doe de health check!
Het begin van het jaar is een goed moment om eens te kijken hoe het ervoor staat met uw gezondheid. Daarom kunt u bij ons terecht voor een health check. Studenten van MBO Amersfoort testen uw BMI, bloedsuiker, bloeddruk, HB-gehalte en cholesterol. Dit alles onder begeleiding van een docent. U kunt ook in gesprek met een verpleegkundige van Beweging 3.0.

De health checks vinden plaats op 26 januari, 12 en 16 februari en 2 en 30 maart (locatie MBO Amersfoort aan de Matthijs Vermeulenstraat 1). Op 16 maart is er een health check in Leusden (Groenhouten, Zaaier 60A). Leden van Leef3.nu betalen € 12,50 i.pv. € 20,-.
Lees meer
  Winnen
Maak kans op 2 gratis sauna entreebonnen t.w.v. € 55,-
Wilt u heerlijk een dagje relaxen in Saunadrôme Putten? Beantwoord dan onderstaande vraag en mail het antwoord met uw NAW-gegevens uiterlijk woensdag 28 januari naar puzzel@leef3.nu. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.
“Welk dier staat in het logo van Saunadrôme Putten?"
Lees meer
U staat ingeschreven voor ontvangst van onze nieuwsbrief met het adres . Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hiervoor afmelden.

Colofon:
Leef3.nu
Postbus 1599
3800 BN Amersfoort
T: 033 - 469 23 23
info@leef3.nu
www.leef3.nu