Wordt onze nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan de online versie.
Maart 2015  
In deze nieuwsbrief:

50% korting onderhoudsbeurt fiets

Familievoorstelling AJO


Winnen: kaarten voor Georgische dansvoorstelling De Flint


Winnen: de nieuwste thriller 'Te Koop'


Boedelz: voor hulp bij verhuizingen en boedelontruimingen


Berghotel: 2e kopje koffie gratis


Maak kans op DVD-box 'Het Koningshuis'


Actiedag mobiliteit van Uwthuiszorgwinkel.nl


5-daagse busreis naar Oberaudorf


Word Thuis-vrijwilliger bij Beweging 3.0


Winnaar sloganwedstrijd VeiligspecialistAanmelden lidmaatschap

Stuur deze nieuwsbrief door

 
Geachte relatie,
Vorige week kwam de lente al even tevoorschijn. Dat betekent dat we er lekker met de fiets op uit kunnen. Onze fietsenmaker heeft een mooie aanbieding om uw fiets weer zomerklaar te maken. In deze nieuwsbrief zijn er veel prijzen te winnen. Wat dacht u van twee kaarten voor de spectaculaire voorstelling ‘Georgian Legends’ in De Flint, een exemplaar van het boek ‘Te koop’ of een DVD-box over het koningshuis? Wie weet maken we u daar blij mee!

Met vriendelijke groet,
Leef3.nu

P.S. Denkt u aan uw belastingaangifte? Voor slechts € 55,- regelt Leef3.nu dat voor u. Kijk voor meer informatie op www.leef3.nu/belastingaangifte
 
  Korting
50% korting op onderhoudsbeurt van uw fiets
Goed onderhoud van uw fiets is onmisbaar. Zo heeft u lang en veilig plezier van uw fiets. Wilt u uw fiets zomerklaar maken? Profiteer dan van 50% korting op een onderhoudsbeurt. Uw ledenvoordeel wordt dan (inclusief voorrijkosten): € 31,50 voor een ‘gewone’ stadsfiets en € 34,50 voor een e-bike. Op reparaties krijgen leden 10% korting (niet in combinatie met andere acties).
Lees meer
Bezoek de familievoorstelling van het AJO
In januari gaf het Amersfoorts Jeugd Orkest een concert speciaal voor leden van Leef3.nu. Hopelijk heeft u daar van genoten en wilt u ze graag nog een keer horen. Dat kan! Op zondag 29 maart om 15.00 uur speelt het AJO de familievoorstelling ‘De Veiling van Moessorgski’ in De Flint in Amersfoort. Als lid van Leef3.nu krijg u € 2,50 korting op uw entreekaart en betaalt u slechts € 10,-.
Lees meer
  Winacties
Win twee kaarten voor 'Georgian Legends' van Samaia
De spectaculaire dansgroep Samaia komt dit seizoen naar Nederland! Met prachtige muziek, schitterende dansen en kleurrijke kostuums laten de Georgiërs u kennismaken met de indrukwekkende Kaukasus. Als lid van Leef3.nu kunt u woensdag 25 maart om 20.15 uur voor € 20,- i.p.v. € 31,75 de voorstelling bezoeken in De Flint. Wees erbij! Leef3.nu mag twee kaarten weggeven. Stuur uiterlijk 18 maart een mail naar prijsvraag@leef3.nu o.v.v. 'Samaia' met het antwoord op de volgende vraag: 'In welke theaterzaal is de voorstelling te zien?' 
Lees meer
Win het boek 'Te koop'
Afgelopen week verscheen het boek ‘Te koop’ van Eva Monté, een pseudoniem van Beweging 3.0-medewerkster Victoria Nagelkerke en haar zus Alexandra. De thriller speelt zich af in 2013. Het is crisis: “Makelaar Richard Hoek hanteert onorthodoxe methodes om de huizen van zijn radeloze klanten te verkopen.” Wilt u ‘Te koop’ winnen? Stuur dan voor 20 maart een mail naar prijsvraag@leef3.nu o.v.v. 'boek Te Koop'.


  Nieuwe dienst
BoedelZ Senioren Ontzorg Service
Leef3.nu werkt sinds kort samen met BoedelZ Senioren Ontzorg Service. BoedelZ biedt een compleet dienstenpakket aan met maximale ontzorging bij verhuizingen en boedelontruimingen van senioren. Denk dan bijvoorbeeld aan de verhuizing, de verhuisadministratie, het verkoop- of verhuurklaar maken van een woning en een bespaar- en garantieservice. Als lid krijgt u 10% korting op een seniorenverhuizing of woningontruiming.

Lees meer
  Acties
Berghotel - tweede kopje koffie gratis!
Hotel en restaurant Berghotel Amersfoort is al meer dan honderd jaar een begrip in Amersfoort. U kunt er heerlijk eten en als u wilt zelfs overnachten. Profiteer nu van de speciale aanbieding voor leden van Leef3.nu: het tweede kopje koffie bij het Berghotel krijgt u gratis.
Lees meer
Win de DVD-box Ons Koningshuis
Onze opticien Brilzorg Holland heeft speciaal voor u een leuke voorjaarsactie. Bij aankoop van een complete bril (montuur plus glazen) ontvangt u gratis de unieke DVD-box Ons Koningshuis in cadeauverpakking met unieke beelden van ons koningshuis. Leef3.nu mag alvast één DVD-box weggeven. Wilt u hier kans op maken? Mail dan voor 20 maart o.v.v. 'Brilzorg Holland' naar prijsvraag@leef3.nu
Lees meer
  Evenementen
Kom naar de Uwthuiszorgwinkel.nl actiedag Mobiliteit op 28 maart
Op zaterdag 28 maart organiseert Uwthuiszorgwinkel.nl een actiedag ‘Mobiliteit’ voor leden van Leef3.nu. Op deze dag kunt u uitgebreid advies inwinnen over diverse hulpmiddelen op het gebied van mobiliteit. Ook zijn er activiteiten waar u aan kunt deelnemen, zoals een testparcours waarop u (samen met een ergotherapeut) hulpmiddelen kunt uitproberen. U bent van harte welkom!
Lees meer
Vijfdaagse reis naar Oberaudorf

Van zaterdag 20 t/m woensdag 24 juni 2015 kunt u met Besseling Travel naar Oberaudorf in Duitsland. U verblijft in een hotel aan de voet van de majestueuze Beierse en Tiroolse Alpen. De reist kost  € 425,- per persoon (incl. diverse excursies). Als lid van Leef3.nu betaalt u geen boekingskosten en krijgt u een gratis flesje Spa Blauw. Als u in maart boekt, ontvangt u € 50,- korting per persoon.

Lees meer
  Nieuws
Word Thuis-vrijwilliger bij Beweging 3.0
Ouderen blijven steeds langer zelfstandig wonen. Met goede zorg gaat dat prima, maar eenzaamheid is daarbij een steeds groter wordend probleem. Beweging 3.0 introduceert daarom de Thuis-vrijwilliger. Deze vrijwilliger geeft een thuiswonende oudere tijd en aandacht: samen naar buiten, koken, spelletjes doen of bijv. hulp bij het invullen van een formulier. Dit nieuwe project start in de wijken Randenbroek/Schuilenburg en Hooglanderveen/ Vathorst. Vrijwilliger worden? Kijk dan snel verder.
Lees meer
Mevrouw Egberts winnaar van slogan-wedstrijd Veiligspecialist
In het vorige ledenmagazine werd gevraagd om mee te denken over een slogan voor de Veiligspecialist. Mevrouw Egberts zond de slogan ‘De Veiligspecialist, uw veiligheid is onze zorg’ in. Daarmee is zij de winnaar van de wedstrijd. Vorige week mocht zij de prijs, een iPad mini, in ontvangst nemen. De Veiligspecialist wil alle deelnemers aan de wedstrijd hartelijk bedanken!
Lees meer
U staat ingeschreven voor ontvangst van onze nieuwsbrief met het adres . Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hiervoor afmelden.

Colofon:
Leef3.nu
Postbus 1599
3800 BN Amersfoort
T: 033 - 469 23 23
info@leef3.nu
www.leef3.nu