Wordt onze nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan de online versie.
April 2015  
In deze nieuwsbrief:

Schipholtaxi Boute

Triatlon Sportfondsenbad Amersfoort op 27 mei


Gratis kennismakingsconsult natuurgeneeskundige


Voorjaarsactie mobiele alarmering


Check uw gezondheid: nieuwe data health check


Nieuw: kledingreparatie


Dress Your Parents


10% korting op aan- en uittrekhulp steunkousen bij Uwthuiszorgwinkel.nl


Win een uur bowlen bij Bowling Overhees in Soest!
Aanmelden lidmaatschap

Stuur deze nieuwsbrief door

 
Geachte relatie,

Het voorjaar is aangebroken! Dat betekent langere dagen, meer zon en lekker veel buiten zijn. Zoekt u de zon liever op in het buitenland? De Schipholtaxi van Boute zet u voor een voordelig tarief af bij Schiphol. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Lekker sportief bezig zijn is goed voor lichaam en geest. SRO organiseert op woensdag 27 mei een triatlon voor senioren bij het Sportfondsenbad in Amersfoort. Gaat u de uitdaging aan?
 
Geniet van alle mooie dagen!
 
Met vriendelijke groet,
Leef3.nu

P.S. Volgende week verschijnt er een nieuw ledenmagazine. We lichten alvast een tipje van de sluier op: op dinsdag 26 mei stelt de Sint-Joriskerk speciaal voor leden van Leef3.nu haar deuren open voor een exclusief en gratis middag met een lezing, muziek en expositie. Kijk voor meer info en aanmelden op www.leef3.nu/joriskerk 
 
  Eropuit
Schipholtaxi Boute
Lekker naar een zonnige bestemming, wie wil dat niet? Als u met het vliegtuig op vakantie gaat en op uw gemak op Schiphol wilt worden afgezet, neem dan de Schipholtaxi van Boute. Als lid van Leef3.nu betaalt u € 60,- i.p.v. € 75,- voor een enkele reis naar Schiphol. Reserveren: 033 - 25 888 49

Lees meer
Triatlon Sportfondsenbad Amersfoort
Op woensdag 27 mei 2015 vindt er in en rondom het Sportfondsenbad in Amersfoort een triatlon voor senioren plaats. De onderdelen zijn: wandelen, fietsen, zwemmen, badminton en zumba. Als u op één dag aan drie van deze vijf sporten meedoet, ontvangt u een medaille. Er zijn drie variaties in zwaarte. Leden van Leef3.nu betalen slechts € 6,50 i.p.v. € 8,-.
Lees meer
  Nieuwe dienst
Gratis kennismakingsconsult natuurgeneeskundige
Regelmatig pijnklachten of verminderde mobiliteit? Slaapt u weleens slecht of heeft u weinig energie? Ervaar dat verlichting mogelijk is. Als lid van Leef3.nu kunt u een afspraak maken voor een gratis kennismakingsconsult van 15 à 20 minuten met natuurgeneeskundige Helma Eijck. U krijgt adviezen over wat u zelf kunt doen om uw gezondheid te verbeteren. Bel voor een afspraak naar: 033 - 888 4089.
Lees meer

  Gemaksdiensten
Voorjaarsactie mobiele alarmering
Trekt u er lekker op uit met dit mooie weer? Wie komt u te hulp als er onverhoopt iets gebeurt? Met mobiele alarmering van LiveSafe kunt u onderweg hulp inroepen als dat nodig is. Tijdens het fietsen, wandelen, in het bos, op het strand, overal. Met een simpel apparaatje staat u in verbinding met een alarmcentrale. U kunt nu voordelig kennismaken met mobiele alarmering. De eerste 20 leden die een abonnement afsluiten, ontvangen de eerste zes maanden 50% korting en betalen maar € 12,50 i.p.v. € 24,95 per maand. Bovendien ontvangt u korting op de eenmalige aanschafprijs van het alarmapparaat.
Lees meer
Check uw gezondheid: nieuwe data health check
Veel bewegen, gezond eten; fit en vitaal zijn én blijven is belangrijk. Maar weet u hoe het echt gesteld is met uw gezondheid? Met de health check, uitgevoerd door studenten van MBO Amersfoort, hebt u snel een goed inzicht in uw gezondheid. Leden kunnen voor € 12,50 een health check laten doen. De health checks vinden plaats op 12 en 26 mei en 9 juni bij MBO Amersfoort op de Matthijs Vermeulenstraat 1 in Amersfoort.
Lees meer
  Kleding
Kledingreparatie Alice van Ravenswaaij
Hebt u kleding die u wilt laten verstellen of vermaken? Een broek of rok die korter gemaakt moet worden? Hebt u een nieuwe rits of voering nodig? Of zijn er wat knoopjes van uw kleding af? Maak dan gebruik van onze kledingreparatieservice door coupeuse Alice van Ravenswaaij. Als lid van Leef3.nu betaalt u bij een minimaal bestelbedrag van € 25,- geen ophaalkosten.
Lees meer
Dress Your Parents
Dress Your Parents helpt u op eenvoudige wijze om uw ouders verzorgd te kleden en er goed uit te laten zien. In de webwinkel vindt u moderne kleding, lingerie en nachtmode, met een uitstekende pasvorm en van bekende merken in haar collectie. Comfortabele materialen met elastan die het aan- en uitkleden vergemakkelijken. De kleding is goed wasbaar. Mooie accessoires maken het geheel compleet. Als lid van Leef3.nu krijgt u 10% korting bij vermelding van de code: Leef3.nu2015
Lees meer
  Aanbieding
Doff n’ Donner, aan- en uittrekhulp steunkousen
10% korting bij Uwthuiszorgwinkel.nl
De Doff n’ Donner is een bijzonder hulpmiddel om alle typen elastische kousen van alle drukklassen snel en comfortabel aan én uit te trekken. Er is veel minder kracht nodig om de kousen aan te trekken en nog eenvoudiger om ze weer uit te trekken. Leden van Leef3.nu kunnen de aantrekhulp met 10% korting kopen bij Uwthuiszorgwinkel.nl.
Lees meer

  Winnen
Win een uur bowlen bij Bowling Overhees in Soest! 
Wilt u gezellig een potje bowlen met familie of vrienden? Dat kan bij Bowling- en Partycentrum Overhees in Soest. Het bowlingcentrum beschikt over twee sfeervolle restuarants, waar u heerlijk kunt eten in combinatie met een partij bowlen. Wilt u een uur bowlen winnen? Mail dan voor 25 april het antwoord op de vraag 'Hoeveel bowlingbanen heeft Overhees?' naar prijsvraag@leef3.nu o.v.v. 'Bowlen'. 
Niet gewonnen? Maak dan gebruik van onze actiebon in het magazine dat u volgende week ontvangt: op vertoon van de bon kunt u 1 uur bowlen met bittergarnituur voor € 17,50 i.p.v. € 37,50. Reserveren kan via 035 - 523 93 30. Geef daarbij aan dat u gebruikmaakt van de actie van Leef3.nu.

U staat ingeschreven voor ontvangst van onze nieuwsbrief met het adres . Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hiervoor afmelden.

Colofon:
Leef3.nu
Postbus 1599
3800 BN Amersfoort
T: (033) 469 23 23
info@leef3.nu
www.leef3.nu