Wordt onze nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan de online versie.
Mei 2015  
In deze nieuwsbrief:

Kunst of Koopjes
Wasservice Newasco
Schilder Ed
Maaltijdservice
Luxaflex Van Wiefferen
Matras Uwthuiszorgwinkel
Chocoladepakket Sweet Sisters

Aanmelden lidmaatschap

Stuur deze nieuwsbrief door

 
Geachte relatie,
De lente lijkt nu dan toch echt definitief doorgebroken. Hopelijk geeft dat ook voor u hernieuwde energie om leuke dingen te ondernemen. Zin in een dagje Amsterdam? Voor slechts € 8,- per persoon kunt u op 28 mei genieten van een excursiereis naar Amsterdam met als thema ‘Kunst en Koopjes’. Gebruikt u de komende tijd liever om uw huis van een nieuwe verflaag te voorzien? Bij schilder Ed ontvangt u als lid van Leef3.nu 10% korting op de uurprijs. Wat uw plannen ook zijn, we wensen u alvast veel mooie dagen!
 
Met vriendelijke groet,
Leef3.nu
 
P.S. Heeft u momenteel een zorgverzekering bij Zilveren Kruis, Avéro Achmea, Delta Lloyd, Menzis, OHRA, ONVZ of VGZ, maar ontvangt u geen korting op uw zorgverzekering? Jammer! Het kan u veel geld besparen. Regel het alsnog. U kunt nog steeds overstappen naar het Leef3.nu Zorgcollectief om aanspraak te maken op flinke kortingen!
 
  Uitjes
Excursie Amsterdam ‘Kunst of Koopjes’
De vereniging Groengrijs verzorgt op donderdag 28 mei een excursie naar Amsterdam per luxe touringcar. De excursie verschaft gratis toegang tot de ARTZUID 2015, een adembenemend spektakel met vijftig monumentale beelden van grote internationale kunstenaars. Ook liefhebbers van koopjes komen aan hun trekken. Vlakbij de beeldenroute ligt namelijk de gezellige Albert Cuyp markt. De touringcar beschikt over een invalidelift en een beperkt aantal rolstoelplaatsen. De bus vertrekt om ca. 10:00 uur vanaf woonzorgcentrum De Liendert en wijkcentrum de Groene Steeg in Amersfoort. Ook als u daar niet vlakbij woont bent u van harte welkom. Meld u nu aan! Kosten: € 8,- per persoon.
Lees meer

  Diensten
Newasco De Hoop verzorgt uw was tot in de puntjes
Besteedt u uw tijd liever aan andere dingen dan de was? Of wordt (het verzorgen van) de was u te veel? Kies dan voor de was- en strijkservice van Newasco. Zij zorgen voor comfort en gemak en u houdt tijd over voor andere dingen! Eén volle waszak kost slechts € 15,95 incl. BTW en excl. het labelen van kleding. Als lid van Leef3.nu ontvangt u 7,5% korting op de wasprijs. Geeft u uw was af bij een Newasco Servicepunt? Dan krijgt u nog eens 7,5% korting. Dat is de moeite waard!
Lees meer
Schilder Ed
Gezond leven in een schone omgeving. Dat wordt lastig als je de schilder over de vloer hebt. Herrie, stof en de oplosmiddel in de verf, daar zit u niet op te wachten. Ed Feijen, schilder met aandacht voor het milieu, hanteert een werkwijze, waarbij de overlast voor klanten tot een minimum beperkt is. Uw huis weer als nieuw en het milieu veel minder belast! Als lid van Leef3.nu ontvangt u 10% korting op de uurprijs: € 31,50 i.p.v. € 35,- per uur. Voor onderhoud geldt altijd het 6% BTW-tarief, ook na juni. Dit geldt niet voor renovatiewerkzaamheden.
Lees meer
  Maaltijdservice
Probeer twee maaltijden voor slechts € 4,-
Hebt u geen zin of tijd om elke dag te koken of boodschappen te doen? Dan is onze maaltijdservice wellicht een uitkomst. Maak het uzelf gemakkelijk en geniet van een lekkere én gezonde maaltijd. U kunt vrijblijvend een proefpakket met twee maaltijden proberen voor slechts € 4,- inclusief bezorging aan huis.

Lees meer

  Acties
Voorjaarsactie van Luxaflex bij Van Wiefferen
Wist u dat u bij Leef3.nu ook terecht kunt voor woningstoffering? Hiervoor werken wij samen met Van Wiefferen. Van 1 mei tot 30 juni 2015 is er een speciale actie: bij aanschaf van een Luxaflex zonweringsproduct kan deze gratis worden voorzien van een luxe bedieningssysteem. Van Lite rise bediening tot elektrische bediening: er zijn veel mogelijkheden.
Lees meer
Uwthuiszorgwinkel.nl | Droomt u van een goed matras?
Lekker slapen hoeft geen droom te blijven. De heerlijk comfortabele MaxMatrassen zijn gemaakt van het beste visco-elastisch traagschuim en high resilient koudschuim. Dit garandeert de beste drukverdeling en een optimaal comfort. De MaxMatras VI behoort tot het topsegment binnen deze kwaliteitslijn. Speciale aanbieding: in mei en juni is de MaxMatras VI verkrijgbaar voor € 995,- i.p.v. € 1.410,-. Hij wordt gratis bij u thuis bezorgd. Ook in de aanbieding: MaxMatras V (van € 1.010,- voor € 755,-) en MaxMatras IV (van € 710,- voor € 535,-). Daarnaast zijn in deze actieperiode alle showroom matrassen in de winkels in Amersfoort (Vanadiumweg 15) en Baarn (Minervaweg 3) te koop met 50% korting!
Lees meer
  Winnen
Maak kans op een chocoladepakket van Sweet Sisters t.w.v. € 25,-

Bent u ook zo verzot op chocola? Chocolaterie Sweet Sisters heeft een speciaal ‘zoet-verwenpakket’ samengesteld waarbij meerdere zintuigen geprikkeld zullen worden. Het pakket bevat een mooie selectie van fair-trade en bio producten. Naast overheerlijke chocolade zit er ook nougat en thee in dit extra feestelijke pakket.

U kunt het ‘zoet-verwenpakket’ winnen door de onderstaande vraag te beantwoorden. Mail het antwoord met vermelding van uw naam, adres en woonplaats uiterlijk vrijdag 29 mei naar puzzel@leef3.nu. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

“In welke gezellige winkelstraat in Amersfoort is Sweet Sisters gevestigd?”

Lees meer

U staat ingeschreven voor ontvangst van onze nieuwsbrief met het adres . Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hiervoor afmelden.

Colofon:
Leef3.nu
Postbus 1599
3800 BN Amersfoort
T: (033) 469 23 23
info@leef3.nu
www.leef3.nu