Wordt onze nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan de online versie.
Juni 2015  
In deze nieuwsbrief:

Theatervoorstelling 'Lang zullen ze leven'

Zomerconcert Amersfoorts Jeugdorkest op 4 juli

Kledingophaalservice

Schipholtaxi Boute

Berghotel - tweede kopje koffie gratis!

1 uur bowlen met bittergarnituur voor € 17,50 i.p.v. € 37,50

Gratis basischeck Politiekeurmerk Veilig Wonen

Outletdag op zaterdag 20 juni bij Uwthuiszorgwinkel.nl

Enquête over het ontwikkelen van gastvrije initiatieven in uw wijk

Win 1 jaar gratis onderhoud en reparatie aan uw fiets!


Aanmelden lidmaatschap

Stuur deze nieuwsbrief door

 
Geachte relatie,
In deze e-nieuwsbrief vindt u weer veel acties en leuke aanbiedingen. Gaat u deze zomer met het vliegtuig op vakantie? Laat u dan op uw gemak afzetten op Schiphol met de Schipholtaxi van Boute. Of ga naar één van de theatervoorstellingen ‘Lang zullen ze leven’ of naar het zomerconcert van het Amersfoorts Jeugdorkest. Op 20 juni organiseert Uwthuiszorgwinkel.nl een outletdag. Ook daar bent u van harte welkom! Scroll snel verder om 1 jaar gratis onderhoud en reparatie aan uw fiets te winnen. Dat is natuurlijk altijd leuk!
 
Veel leesplezier!
 
Met vriendelijke groet,
Leef3.nu
 
P.S. Op 24 en 25 september vindt ons evenement (Be)leef3.nu weer plaats in Leerhotel Het Klooster. Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Heeft u goede ideeën voor het evenement? Kent u iemand die een bijdrage wil leveren of wilt u zelf een workshop geven? Laat het ons weten via info@leef3.nu!
 
  Uitjes
Lang zullen ze leven
Op vrijdag 19 juni gaat de nieuwe voorstelling ‘Lang zullen ze leven’ van Theatergroep Bint in première in Amersfoort. In deze voorstelling gaan professionele theatermakers samen met de bezoekers op onderzoek uit naar de kunst van het leven en de dood. 65+’ers uit Amersfoort en Bint-acteurs vertellen, spelen en zingen persoonlijke verhalen over hun leven, ouder worden, afscheid nemen en de dood. Op humoristische en herkenbare wijze nemen ze het publiek mee op een avontuurlijke reis, waarvan niemand weet waar die gaat eindigen… U kunt hierbij zijn! Als lid van Leef3.nu betaalt u op vertoon van uw ledenpas bij de kassa € 8,50 i.p.v. € 10,-. Lees verder voor meer informatie en het bestellen van kaarten.
Lees meer
Zomerconcert AJO op 4 juli
Het Amersfoorts Jeugd Orkest (AJO) biedt al 50 jaar de gelegenheid aan jonge en enthousiaste musici om in een groot symfonieorkest te spelen. Het hele jaar kunt u met uw ledenpas korting krijgen op diverse concerten van het AJO. Op zaterdagavond 4 juli vindt het zomerconcert plaats in De Flint in Amersfoort. Op het programma staat onder andere het Dodeneiland van Rachmaninov, het Harpconcert van Glière en de Schilderijententoonstelling van Moessorgski.
Lees meer
  Diensten
Kledingophaalservice
Hebt u kleding die nog goed is en nog prima hergebruikt kan worden door mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen? Wendy Lorist, wijkverpleegkundige van Beweging 3.0, komt de kleding graag bij u thuis ophalen en brengt het voor u naar de kledingbank. Wendy haalt kleding op voor alle leden van Leef3.nu, die door welke reden dan ook niet meer in staat zijn om zelf hun kleding weg te brengen.
Lees meer

  Aanbiedingen
Schipholtaxi Boute
Lekker naar een zonnige bestemming, wie wil dat niet? Als u met het vliegtuig op vakantie gaat en op uw gemak op Schiphol wilt worden afgezet, neem dan de Schipholtaxi van Boute. Als lid van Leef3.nu betaalt u € 65,- i.p.v. € 75,- voor een enkele reis naar Schiphol. Reserveren: 033 - 25 888 49.
Lees meer
Berghotel - tweede kopje koffie gratis!
Berghotel Amersfoort is al meer dan honderd jaar een begrip in Amersfoort. U kunt er heerlijk eten en als u wilt zelfs overnachten. Profiteer nu van de speciale aanbieding voor leden van Leef3.nu: het tweede kopje koffie bij het Berghotel krijgt u gratis op vertoon van uw ledenpas.
Lees meer
  Acties
1 uur bowlen met bittergarnituur voor € 17,50 i.p.v. € 37,50
Een gezellig potje bowlen met familie, vrienden of collega’s? Dat kan bij Bowling- en Partycentrum Overhees in Soest. Speciaal voor leden van Leef3.nu is er een speciale actie: 1 uur bowlen inclusief 25 stuks gemengd bittergarnituur voor slechts € 17,50 i.p.v. € 37,50. Reserveren kan via 035 – 523 93 30. Geef daarbij aan dat u gebruikmaakt van de actie van Leef3.nu.
Lees meer
Gratis basischeck Politiekeurmerk Veilig Wonen
Een veilig gevoel is veel waard. Wilt u zeker weten dat uw woonsituatie aan alle veiligheidsnormen voldoet? Laat dan de basischeck Politiekeurmerk Veilig Wonen doen. Uw woning wordt gecontroleerd op inbraak- en brandveiligheid. Indien uw woning voldoet aan de eisen kunt u het certificaat ‘Veilig Wonen’ aanschaffen met 10% korting. Daarnaast krijgt u als lid van Leef3.nu ook 10% korting op materialen van de Slot- en Sleutelspecialist.
Lees meer
  Uwthuiszorgwinkel.nl
Outletdag op zaterdag 20 juni
Op zaterdag 20 juni organiseert Uwthuiszorgwinkel.nl een outletdag. Tussen 10.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom op de Vanadiumweg 15 in Amersfoort. Deze dag staat in het teken van scherpe aanbiedingen en leuke koopjes, bijvoorbeeld 50% korting op showroommatrassen. Daarnaast is er een uitverkoop van hulpmiddelen voor slechtzienden en slechthorenden, een opruiming van seniorenbedden, bedtafels, showroomstoelen, comfortschoenen etc. Er is een tweedehands markt met hulpmiddelen, zoals rollators, scootmobielen en rolstoelen. U krijgt gratis koffie met wat lekkers erbij.
Lees meer

  Tot slot
Enquête over het ontwikkelen van gastvrije initiatieven in uw wijk
De maatschappij verandert. Eigen initiatieven worden steeds belangrijker. Beweging 3.0 werkt samen met het Nationaal Ouderenfonds en Stichting Dosocial bij de ontwikkeling van een gastvrij wijkcentrum in Amersfoort. Daarvoor willen zij weten welke behoeften en wensen u heeft op sociaal gebied. Uw mening is heel belangrijk! Klik op ‘lees meer’ om de enquête in te vullen.
Lees meer
Win 1 jaar gratis onderhoud en reparatie aan uw fiets!
Een goed onderhouden fiets is veilig, betrouwbaar en fietst comfortabeler. Onze fietsenmaker Coos van Gelder draagt hier graag aan bij. In deze e-nieuwsbrief kunt u 1 jaar gratis onderhoud en reparatie aan uw fiets (m.u.v. onderdelen) winnen. Wilt u hier kans op maken? Raad dan voor 20 juni een antwoord op de volgende vraag: ‘Hoeveel artikelen heeft Tweewielerservice Van Gelder in haar assortiment?’ en mail dit naar prijsvraag@leef3.nu o.v.v. ‘fiets’. Degene die het juiste antwoord raadt of er het dichtst bij zit, wint de prijs.
Lees meer
U staat ingeschreven voor ontvangst van onze nieuwsbrief met het adres . Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hiervoor afmelden.

Colofon:
Leef3.nu
Postbus 1599
3800 BN Amersfoort
T: (033) 469 23 23
info@leef3.nu
www.leef3.nu