Wordt onze nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan de online versie.
Juli 2015  
In deze nieuwsbrief:

Gratis theaterconcert: De Radiodagen

(Be)leef3.nu - 24 en 25 september in Leerhotel het Klooster

Omtrek van Amersfoort: wandel mee en ontdek de groene omgeving van de stad

Gratis workshop 'Smart'café in de Bibliotheek Leusden

Vrijwilligers thuis brengen de buitenwereld binnen

Gaat u nog op vakantie?

Win twee entreebonnen voor Sauna DrômeAanmelden lidmaatschap

Stuur deze nieuwsbrief door

 
Geachte relatie

Het is een zomer van uitersten. De ene dag vallen de mussen bijna van het dak, en op de andere dag worden we verrast door stortregen. Het weer is in ieder geval niet saai dit jaar. Dat geldt ook voor het aanbod van Leef3.nu. Er is de komende tijd weer van alles te doen. Wat dacht u van een trip down memory lane bij een van de theaterconcerten die in het Herman van Veen Arts Center in Soest wordt georganiseerd? Of maak een flinke wandeling langs de grens van Amersfoort. Ook willen we alvast u aandacht vragen voor het jaarlijkse (Be)leef3.nu evenement dat Leef3.nu op 24 en 25 september organiseert in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort.

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Leef3.nu

P.S. Op onze Facebookpagina vindt u regelmatig winacties en andere aanbiedingen van onze diensten. Like ons op Facebook en blijf op de hoogte!
 
  Uitjes
Gratis theaterconcert: De Radiodagen
Op zondag 19 juli, 2 augustus en 16 augustus om 15:00 uur vindt er in het Herman van Veen Arts Center in Soest een theaterconcert plaats met liedjes van onder andere Louis Davids, Toon Hermans, Tom Manders, Annie M.G. Schmidt en Wim Sonneveld. Het concert is geïnspireerd op ‘De bonte dinsdagavondtrein’, een radioprogramma dat van 1936 tot 1940 en van 1945 tot 1957 door de AVRO werd uitgezonden. Het theaterconcert wordt uitgevoerd door Ensemble Anjelier met Barbara de Wit, Saskia Egtberts, Rikkert van Huisstede, Pieter van Nieuwenhuyze en Femke Krist. Nieuwsgierig geworden? Meld u nu aan om gratis getuige te zijn van uur nostalgie van de bovenste plank.
Lees meer

(Be)leef3.nu – 24 en 25 september in Leerhotel het Klooster
Op donderdag 24 en vrijdag 25 september vindt in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort de vierde editie plaats van (Be)leef3.nu, het grootste evenement voor actieve 55-plussers van regio Eemland. U kunt er genieten van workshops, verwenbehandelingen, entertainment, presentaties, proeverijen en heel veel voordeel. Het evenement is ieder jaar erg succesvol. Net als vorig jaar verwachten we ook dit jaar weer zo’n 2.400 bezoekers. Kijk voor meer informatie op evenement.leef3.nu en vergeet uiteraard niet om 24 en 25 september vast in uw agenda te zetten. Voor leden van Leef3.nu is het evenement gratis!
Lees meer
  Sportief
Omtrek van Amersfoort: wandel mee en ontdek de groene omgeving van de stad

Zaterdag 29 augustus is het weer zo ver. Wandel over een of meer van de zes uitgezette routes van ieder 11 kilometer rondom de stad en ontdek waarom Amersfoort een paar jaar geleden tot groenste stad van Europa werd uitgeroepen. Hebt u ooit lopend door Barneveldse weilanden de ‘achterkant’ van Landgoed Stoutenburg gezien? Of hebt u altijd al eens over de (normaal afgesloten) Slaagsedijk langs de Eem willen lopen? Dit is uw kans op een groen avontuur. Meld u aan voor een bijzondere wandeling!
Lees meer

  Diensten
Gratis workshop 'Smart'café in de Bibliotheek Leusden
Haalt u alles uit uw media-apparaten? Bibliotheek Eemland organiseert samen met Gilde Leusden op 3 augustus van 10:00 tot 12:00 uur een inloopspreekuur in de Bibliotheek Leusden voor hulp bij smartphone en tablet (iPad én Android). Het Gilde Leusden is een vrijwilligersorganisatie. De vrijwilligers hebben al veel ervaring met het geven van cursussen computervaardigheid (samen met Seniorweb). Bent u verhinderd op 3 augustus? U kunt elke 1e maandag van de maand van 10:00-12:00 uur terecht op dit spreekuur. Aanmelding is niet noodzakelijk en de toegang is gratis. U bent van harte welkom!
Lees meer

  Oproep
Vrijwilligers thuis brengen de buitenwereld binnen
Steeds meer mensen wonen zo lang mogelijk zelfstandig thuis, ook als ze kwetsbaar zijn door hun leeftijd, een psychische aandoening of (beginnende) geheugenproblemen. Meestal gaat dat met hulpmiddelen en hulp van familie of vrienden heel goed. Toch kunnen mensen wat extra aandacht en hulp goed gebruiken. Bijvoorbeeld om weer naar buiten te gaan en mee te doen aan de samenleving. Beweging 3.0 en Welzin zetten daarom vrijwilligers in die bij de mensen thuis komen. De inzet van deze vrijwilligers wordt sterk gewaardeerd.

Bij Beweging 3.0 is de Thuisvrijwilliger actief bij ouderen in de wijken Randenbroek/Schuilenburg en Hooglanderveen/Vathorst. Welzin heeft vrijwillige Ondersteuning Thuis voor mensen met een psychische aandoening, Niet Aangeboren Hersenletsel of licht verstandelijke beperking. Alle vrijwilligers krijgen een training en begeleiding door deskundige beroepskrachten.

Hebt u belangstelling om vrijwilliger te worden bij Thuisvrijwilliger of Vrijwillige Ondersteuning Thuis? Kijk dan snel bij Beweging 3.0 of Welzin voor de mogelijkheden.
Lees meer

  Uwthuiszorgwinkel.nl
Gaat u nog op vakantie?

Wij zijn u graag van dienst met allerhande hulpmiddelen en reisproducten. Wist u dat u bij ons gratis een rollator, rolstoel of scootmobiel kunt lenen of huren voor een gezellig dagje uit, een weekendje weg of een korte vakantie! En denk bij handige reisproducten aan een comfortabel nekkussen voor in de auto of het vliegtuig, een lichtgewicht en opvouwbare reisrollator of oordopjes voor verschillende situaties; in het vliegtuig, tijdens het zwemmen etc. Uwthuiszorgwinkel.nl staat voor veiligheid, gezondheid en gemak, ook op reis en op vakantie!

Actie: Print deze nieuwsbrief uit, kom in juli of augustus naar Uw Thuiszorgwinkel in Amersfoort of Baarn en ontvang € 2,50 korting op een paar Alpine oordopjes (o.a. flyfit, swimsafe, sleepsoft).
Lees meer

  Winnen
Win twee entreebonnen voor Sauna Drôme

Midden in de prachtige natuur van de Veluwe ligt Sauna Drôme, de mooiste en gezelligste sauna van Nederland. Door het schitterende Veluwse landschap en door het gebruik van vele natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen, biedt Sauna Drôme Putten u een geheel ontspannen sfeer. Vergeet de dagelijkse beslommeringen tijdens een heerlijk dagje genieten Sauna Drôme Putten. Ook in de zomer is het er goed toeven.

Wilt u twee entreebonnen winnen van Sauna Drôme? Mail dan voor 31 juli het antwoord op de vraag ‘Tot hoe hoog loopt de lichaamstemperatuur op tijdens een Aufguss?’ naar prijsvraag@leef3.nu o.v.v. ‘Saunabonnen’.

U staat ingeschreven voor ontvangst van onze nieuwsbrief met het adres . Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hiervoor afmelden.

Colofon:
Beweging 3.0
Postbus 2633
3800 GD Amersfoort
T: (033) 422 05 00
ledenservice@beweging3.nl
www.beweging3.nl