Wordt onze nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan de online versie.
Augustus 2015  
In deze nieuwsbrief:

(Be)leef3.nu - Meld u nu aan!

Granny Squares - Haken voor 's werelds grootste deken aller tijden

Spreekuur notaris op (Be)leef3.nu

Kennismaken met iriscopie

1e rollatorloop in Amersfoort op 16 september

Rollator van Uwthuiszorgwinkel.nl

Twee gratis trainingen bij wintersportvereniging De KeiskiAanmelden lidmaatschap

Stuur deze nieuwsbrief door

 
Geachte relatie,
Deze e-nieuwsbrief staat grotendeels in het teken van het evenement (Be)leef3.nu, het grootste evenement voor 55+’ers in de regio Eemland. Op donderdag 24 & vrijdag 25 september bent u van harte welkom in Leerhotel Het Klooster. U vindt hier alles over plezierig en zelfstandig wonen, gezondheid, beweging, hobby en creativiteit. Met workshops, presentaties, veel stands, (schoonheids-)behandelingen, proeverijen, cadeaus en veel voordeel. Het beloven twee heel mooie dagen te worden. We hopen u te ontmoeten!
 
Veel leesplezier!
 
Met vriendelijke groet,
Leef3.nu
 
P.S. Wilt u iemand meenemen naar (Be)leef3.nu? Dat kan! U kunt een introducé meenemen voor €5,-. Besluit deze persoon lid te worden, dan is hij/zij tot het einde van het einde van dit jaar gratis lid van Leef3.nu. Bij een tweejarig lidmaatschap (€37,40 voor twee jaar) ontvangt diegene een 3-gangen weekmenu voor twee bij Leerhotel Het Klooster t.w.v. €45,- als welkomstcadeau.
 
  Evenement
(Be)leef3.nu - Meld u nu aan!
Op donderdag 24 & vrijdag 25 september stelt Leerhotel Het Klooster haar deuren open voor de vierde editie van (Be)leef3.nu. Ook dit jaar kunt u volop genieten van het uitgebreide aanbod dat we specaal voor u hebben geselecteerd. Van schoonheidsbehandelingen tot massages en health checks. Er zijn veel nieuwe interessante workshops, lezingen en mini-consulten. Er is live muziek en Theatergroep Bint speelt de indrukwekkende theatervoorstelling 'Lang zullen ze leven'. Het evenement is gratis voor leden. Niet-leden betalen €5,-. Meld u hier aan via de website of bel naar 033 – 469 23 23.
Lees meer

Granny Squares – Haken voor ‘s werelds grootste deken aller tijden
Een Granny Square is een vierkant gehaakt kleedje waarin oneindig gevarieerd kan worden in kleur en patroon. Eén kleedje is leuk, maar je kunt er ook meerdere aan elkaar maken. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een kleed dat elk voorstellingsvermogen te boven gaat, namelijk één zo groot als vijf voetbalvelden! Tijdens (Be)leef3.nu zult u meerdere groepjes tegenkomen die Granny Squares haken. Haakt u ook aan? Dan kunt u zich hierna wereldrecordhouder noemen! Nadat het record is gevestigd zal het kleed in delen worden verkocht of geveild. De opbrengst gaat naar goede doelen.
Lees meer
  Gratis spreekuren op (Be)leef3.nu
Notaris
In het leven zijn er tal van zaken die u goed moet regelen. Bijvoorbeeld als u een huis koopt, gaat trouwen of samenwonen, maar ook om uw nalatenschap te regelen. Daarvoor hebt u de notaris nodig, die er een notariële akte van maakt. Via Leef3.nu kunt u met korting gebruikmaken van bepaalde diensten van de notaris. Op (Be)leef3.nu kunt u terecht op het gratis spreekuur van de notaris. U kunt zich hiervoor aanmelden via 033 – 469 23 23. Daarnaast houdt VBC Notarissen elke eerste donderdag van de maand om 15.30 uur op hun kantoor in Amersfoort gratis spreekuur voor Leef3.nu-leden.
Lees meer
Iriscopie
Hebt u last van bijvoorbeeld vermoeidheid, hoofdpijn, buikpijn, allergieën of slapeloosheid? Dan kan iriscopiste Caroline Schuurman een oplossing bieden. Zij kan via de iris achterhalen waar de zwakke plekken van het lichaam zitten. In september en oktober 2015 kunt u op woensdag tussen 9.00 en 12.00 uur gratis kennismaken met iriscopie. Wilt u weten wat iriscopie voor u kan betekenen? Meld u dan aan voor een gratis kennismaking via cschuurman@careforwomencentrum.nl of bel naar 06 - 1512 1995. U bent ook van harte welkom voor een kennismaking met iriscopie op (Be)leef3.nu. Hiervoor kunt u zich aanmelden via 033 - 469 23 23.
Lees meer
  Rollatorloop
16 september: 1e rollatorloop in Amersfoort
Op woensdag 16 september is het zo ver, de eerste rollatorloop in Amersfoort! Al een aantal jaren is er één in Amsterdam. Drie wijkverpleegkundigen van Buurtzorg en Beweging 3.0 hebben de handen ineen geslagen om dit evenement voor het eerst ook in Amersfoort te organiseren. De loop (450 of 750 meter) zal plaatsvinden op het Eemplein, waar de burgemeester om 15.00 uur het startschot zal geven. De rollatorloop is voor mensen van alle leeftijden die in het bezit zijn van dit mooie en handige hulpmiddel. De organisatie hoopt dat deze loop hen stimuleert om meer te gaan lopen en zich wellicht aan te sluiten bij een lokale wandelgroep. Voor opgave en meer informatie mailt u naar rollatorloop@gmail.com of belt u 06-20716034.
Lees meer
Rollator van Uwthuiszorgwinkel.nl
Doet u 16 september ook mee aan de rollatorloop? Uwthuiszorgwinkel.nl heeft speciaal voor dit evenement een nieuwe rollator in het assortiment opgenomen: de Athlon Carbon Fiber. Niet alleen prettig in gebruik, stijlvol en van goede kwaliteit, maar ook de lichtste rollator ooit in Nederland door het gebruik van carbonvezel. U loopt er zo (snel) mee weg. Handig voor de rollatorloop!
Lees meer
  Aanbieding
Twee gratis trainingen
Wintersportvereniging De Keiski gaat op 19 september van start met haar trainingen in de regio Eemland. De trainingen worden gegeven onder enthousiaste deskundige leiding, op eigen niveau, maar met de gezelligheid van een groep. Het zijn gevarieerde oefeningen in sportzalen of in het bos gericht op conditie- en krachtverbetering van het hele lichaam, aangevuld met oefeningen die ook van pas komen bij uw wintersportvakantie. Ook als u geen wintersport beoefent, is het een uitstekende manier om gezond te blijven. Kijk op www.keiski.nl en geef u op voor twee gratis trainingen.
Lees meer
U staat ingeschreven voor ontvangst van onze nieuwsbrief met het adres . Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hiervoor afmelden.

Colofon:
Leef3.nu
Postbus 1599
3800 BN Amersfoort
T: (033) 469 23 230
info@leef3.nu
www.leef3.nu