Wordt onze nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan de online versie.
September 2015  
In deze nieuwsbrief:

High tea of lunch reserveren bij Leerhotel Het Klooster

Korting op uw zorgverzekering via SUCSEZ

Probeer de maaltijden van Vers aan Tafel

Kennismaken met mobiele alarmering

Sporten bij SRO

Workshop Internetbankieren op 13 oktober

Actiedag Wonen & Slapen op 10 oktober bij Uwthuiszorgwinkel.nl

€5,- korting op de voorstelling 'The Pianist' in De Flint

Slot- en sleutelserviceAanmelden lidmaatschap

Stuur deze nieuwsbrief door

 
Geachte relatie,

Over 2 weken is het zover: (Be)leef3.nu op 24 & 25 september in Leerhotel Het Klooster. Hét grootste evenement voor actieve 55-plussers in de regio Eemland. Deze twee dagen staan in het teken van workshops, verwenbehandelingen door o.a. kapsters, pedicures en schoonheidsspecialistes, entertainment, presentaties, proeverijen en veel voordeel. Alle bezoekers ontvangen een gratis saunabon t.w.v. € 27,- voor Saunadrôme Putten. Meld u nu aan via de website of bel naar 033 – 469 23 23. We hopen u te ontmoeten!
 
Met vriendelijke groet,
Leef3.nu

P.S. Weet u dat u zich nu al kunt inschrijven voor adviesgesprekken op (Be)leef3.nu? Denk bijvoorbeeld aan interieuradvies, Feng Shui, iriscopie, juridisch advies, de notaris en professional organizer. U kunt een afspraak maken via 033 – 469 23 23.
 
  Evenement (Be)leef3.nu
High tea of lunch reserveren
Wilt u even een moment van rust tijdens (Be)leef3.nu? Geniet dan van een heerlijke lunch of high tea. Voor slechts € 8,50 ontvangt u een Mini High Tea of Kloosterlunch. Reserveer vooraf bij Leerhotel Het Klooster via 033 – 467 87 50 en ontvang € 1,- korting. Let op: er is beperkte beschikbaarheid in het restaurant, dus reserveer snel!
Lees meer

  Hoofdexposanten (Be)leef3.nu
SUCSEZ
Leef3.nu heeft in samenwerking met onafhankelijk assurantieadviseur SUCSEZ B.V. flinke kortingen bij 7 verzekeraars bedongen. Zo kunt u maar liefst tot 9% op uw basisverzekering en 12% op uw aanvullende verzekering besparen! Wie wil dat niet? U kunt bij de stand van SUCSEZ terecht om direct korting te regelen op uw zorgverzekering als u bij één van de aangesloten zorgverzekeraars (Zilveren Kruis, Menzis, VGZ, Avéro Achmea, Delta Lloyd, Ohra en ONVZ) bent verzekerd, maar nog geen gebruikmaakt van een collectiviteit. U krijgt dan de volgende maand al korting op uw verzekering.
Lees meer
Maaltijdservice Vers aan Tafel
Hebt u geen zin of tijd om elke dag te koken of boodschappen te doen? Dan is de maaltijdservice van Vers aan Tafel wellicht een uitkomst. Maak het uzelf gemakkelijk en geniet van een lekkere én gezonde maaltijd. Wilt u de maaltijden eens uitproberen? Vraag dan twee proefmaaltijden aan voor slechts € 4,-. U kunt natuurlijk ook komen proeven tijdens (Be)leef3.nu.
Lees meer
  En verder op (Be)leef3.nu...
Kennismaken met mobiele alarmering
Veiligheid is belangrijk. Een veilig gevoel ook. Tegenwoordig zijn er heel wat slimme apparaatjes beschikbaar waarmee u thuis en onderweg hulp kunt inroepen als dat nodig is. LiveSafe praat u tijdens (Be)leef3.nu graag bij over de nieuwste ontwikkelingen.
Lees meer
SRO
Lekker sporten heeft geen leeftijdsgrens. Sterker nog: sporten op latere leeftijd is van cruciaal belang. Het is niet alleen goed om fit te blijven, maar het draagt ook bij aan de mentale gezondheid. Daarom zijn er in Amersfoort elke week zo'n vijftig groepen van SRO die aan TopFit doen. Tijdens (Be)leef3.nu kunt u een gratis fittest laten doen. Als lid van Leef3.nu krijgt u €2,50 per maand korting op fitnesslessen van SRO en twee kaartjes voor een gratis les.
Lees meer
  Diensten Leef3.nu
Workshop Internetbankieren op 13 oktober
Met Rabobank Internetbankieren regelt u op een veilige manier online uw bankzaken. U kunt bij Leef3.nu kosteloos een twee uur durende workshop volgen op dinsdag 13 oktober van 13.00 – 15.00 uur de Hudsonstraat 1 in Amersfoort. U krijgt uitleg, oefent op een computer en u gaat praktisch aan de slag met uw eigen rekening. De workshop wordt gegeven door adviseurs van Rabobank Amersfoort Eemland. U kunt zich aanmelden via 033 – 330 53 00 of contact@amersfoort.rabobank.nl.
Lees meer
Uwthuiszorgwinkel.nl: veilig en comfortabel wonen
Uwthuiszorgwinkel.nl organiseert op zaterdag 10 oktober van 10.00 – 16.00 uur speciaal voor leden van Leef3.nu een actiedag Wonen & Slapen. Op deze actiedag kunt u uitgebreid advies inwinnen over hulpmiddelen die bijdragen aan veilig en comfortabel wonen en slapen. Denkt u aan een sta-op stoel, telefonie, handige huishulpjes, thuis-sportartikelen, maar ook zit- en ligkussens en (elektrische) bedden en matrassen. Leden ontvangen op de actiedag 10% extra kassakorting. Op vertoon van deze e-nieuwsbrief ontvangt u een cadeautje.
Lees meer
  Aanbieding
De Flint - €5,- korting op The Pianist
Voor wie liever niet alleen naar het theater gaat, organiseert de Flint ‘Samen uit in de Flint’. Gastvrouw Karin, medewerker van Beweging 3.0, zorgt voor een gezellige avond rondom een prachtige voorstelling. Karin ontvangt u en na afloop kunt u met haar en andere bezoekers napraten. De eerste voorstelling in de serie is op 26 september: The Pianist. Tijdens deze voorstelling gebeuren een uur lang de gekste dingen rondom een concertvleugel. Als lid van Leef3.nu ontvangt u € 5,- korting.
Lees meer
Slot- en sleutelservice
Is de deur in het slot gevallen en bent u de sleutel vergeten? Of is de sleutel afgebroken? Wilt u na een verhuizing graag de sloten laten vervangen? Onze sleutelspecialist helpt u graag. Als lid betaalt u geen voorrijkosten en u ontvangt 10% korting op de materialen. Onder alle klanten via Leef3.nu die door de sleutelspecialist hun werkzaamheden (minimaal € 100,-) hebben laten uitvoeren wordt een SKG goedgekeurde kierstandhouder inclusief installatie verloot. Deze actie geldt t/m december.
Lees meer
U staat ingeschreven voor ontvangst van onze nieuwsbrief met het adres . Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hiervoor afmelden.

Colofon:
Leef3.nu
Postbus 1599
3800 BN Amersfoort
T: (033) 469 23 23
info@leef3.nu
www.leef3.nu