Wordt onze nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan de online versie.
Oktober 2015  
In deze nieuwsbrief:

Gezocht: meedenkers tussen de 50 en 75 jaar

Goed nieuws: de zorgpremie stijgt


Dagtochten GroenGrijs


Check uw gezondheid met de health check


Aanbieding podotherapie


Uwthuiszorgwinkel.nl: veilig en comfortabel wonen


Wasservice van Newasco

Nieuwe diensten: shiatsu en Body Stress Release

Vrijwilliger worden bij Mentorschap Midden Nederland


Nieuwe computercursussen van SeniorwebAanmelden lidmaatschap

Stuur deze nieuwsbrief door

 
Geachte relatie,

Was u afgelopen week op ons evenement (Be)leef3.nu in Leerhotel Het Klooster? Kijk voor foto’s van deze dagen op onze Facebookpagina.
 
Leef3.nu zoekt mensen die mee willen denken over nieuwe producten en diensten. Deze producten en diensten moeten gaan bijdragen aan een aangenaam en comfortabel leven. Wilt u meedenken? Lees dan snel verder.
 
Verder staan er weer computercursussen van Seniorweb op het programma en dagtochten van GroenGrijs. Ook informeren wij u over nieuwe diensten. Veel leesplezier!
 
Met vriendelijke groet,
Leef3.nu

P.S. Op zondag 11 oktober organiseert Lions Club Leusden een herfstwandeling door landgoed Den Treek langs historische plekken onder het thema ‘70 jaar wandelen in vrijheid’. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.lionsleusden.nl.
 
  In gesprek
Gezocht: meedenkers tussen de 50 en 75 jaar
Leef3.nu zoekt mensen tussen de 50 en 75 jaar die willen meedenken over nieuwe producten en diensten voor Leef3.nu en beschikbaar zijn op donderdag 8 oktober! Er is volop ruimte voor nieuwe ideeën en de uitwerking daarvan. De dag is inclusief lunch en een borrel na afloop. Als bedankje ontvangt u een dinerbon, te besteden in één van de smaakvolle restaurants van Beweging 3.0. Neem voor aanmelden of meer informatie contact op via moniqe.vanhovell@leef3.nu of 033 – 469 23 23.
Lees meer
Besparen op uw zorgverzekering
De premie voor de zorgverzekering stijgt in 2016 met maximaal € 7,- per maand. De zorgverzekeraars bepalen zelf hoe hard de premies daadwerkelijk stijgen. Ook het eigen risico gaat komend jaar omhoog van € 375,- naar € 385,-. U gaat dus meer zelf betalen als u zorg uit het basispakket nodig hebt. Maar goed dat u lid bent van Leef3.nu. Met de collectieve zorgverzekering van Leef3.nu kunt u tot wel € 100,- besparen op uw zorgverzekering. Wilt u vrijblijvend advies inzake uw zorgverzekering of een vergelijking? Klik dan op ‘Lees meer’.
Lees meer
  Eropuit
Dagtochten GroenGrijs
Zin om met ons mee te gaan naar Amsterdam? Op woensdag 14 oktober organiseert GroenGrijs i.s.m. Leef3.nu een dagtocht ‘Rondvaart door Amsterdam’. U maakt een rondvaart door de grachtengordel onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers. Daarna wandelt u over de levendige Waterloopleinmarkt met voor elk wat wils: antiek, prenten, meubels, elektronica, kleding, sieraderen etc. Kosten: € 15,-. U kunt reserveren door te bellen naar 033 – 469 23 23. Op donderdag 19 november staat een dagtocht gepland naar de Markthal in Rotterdam.
Lees meer

  Diensten
Check uw gezondheid met de health check
Veel bewegen, gezond eten; fit en vitaal zijn én blijven is belangrijk. Maar weet u hoe het echt gesteld is met uw gezondheid? Met de health check, uitgevoerd door studenten van MBO Amersfoort, hebt u snel een goed inzicht in uw gezondheid. Leden kunnen voor € 12,50 een health check laten doen. De health checks vinden plaats op 12 en 26 oktober, 2, 16 en 30 november en 7 december bij MBO Amersfoort op de Matthijs Vermeulenstraat 1 in Amersfoort.
Lees meer
Aanbieding podotherapie
Klachten aan voeten, benen en/of rug? 1 op de 5 Nederlanders loopt niet zo lekker. Een verkeerde voetstand of een verkeerd looppatroon veroorzaken lichamelijke problemen. Voorkom en verhelp het! Ga voor een medische analyse en een specifieke behandeling naar RondOm Podotherapeuten. Zij zijn gespecialiseerd in het uitgebreid onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan uw voeten, enkels, knieën, heupen en/of rug. Maak nu een afspraak en krijg 25% korting op het onderzoek.
Lees meer
  Aanbiedingen
Uwthuiszorgwinkel.nl: veilig en comfortabel wonen
Uwthuiszorgwinkel.nl organiseert op zaterdag 10 oktober van 10.00 – 16.00 uur speciaal voor leden van Leef3.nu een actiedag Wonen & Slapen. Op deze actiedag kunt u uitgebreid advies inwinnen over hulpmiddelen die bijdragen aan veilig en comfortabel wonen en slapen. Denkt u aan een sta-op stoel, telefonie, handige huishulpjes, thuis-sportartikelen, maar ook zit- en ligkussens en (elektrische) bedden en matrassen. Leden ontvangen op de actiedag 10% extra kassakorting. Op vertoon van deze e-nieuwsbrief ontvangt u een cadeautje. Op www.uwthuiszorgwinkel.nl vindt u ook informatie over de Driewielfiets oefendag op 14 oktober.
Lees meer
Wasservice van Newasco
Besteedt u uw tijd liever aan andere dingen dan de was? Of wordt (het verzorgen van) de was u te veel? Kies dan voor de was- en strijkservice van Newasco. Zij zorgen voor comfort en gemak en u houdt tijd over voor andere dingen! Eén volle waszak kost slechts € 15,95 incl. BTW en excl. het labelen van kleding. Als lid van Leef3.nu ontvangt u 7,5% korting op de wasprijs. Geeft u uw was af bij een Newasco Servicepunt? Dan krijgt u nog eens 7,5% korting. Dat is de moeite waard!
Lees meer
  Nieuwe diensten
Shiatsu en Body Stress Release
Shiatsu is een zeer effectieve behandelmethode waarmee een groot scala aan klachten van lichamelijke en psychische aard behandeld kunnen worden. Daar waar de acupuncturist naalden gebuikt om de energie aan te spreken en te sturen kan Shiatsu-therapeut Frans Annegarn dit met zijn handen en vingers. Heeft u last van pijnklachten of stijve spieren? Body Stress Release is een manuele gezondheidstechniek die het lichaam helpt te hoge spierspanning los te laten, zodat klachten verdwijnen of verminderen. Practitioner Hanneke de Jong kan onder andere klachten als hoofdpijn, nek-, schouder- en rugklachten, chronische vermoeidheid en darmklachten goed behandelen.
Lees meer

  En verder...
Vrijwilliger worden bij Mentorschap Midden Nederland
Mentorschap Midden Nederland zet vrijwilligers in als mentor. Deze mentoren treden op voor en namens mensen die door hun beperking niet (volledig) in staat zijn voor zichzelf op te komen en beslissingen te nemen op het persoonlijke vlak. De mentoren zijn wettelijk vertegenwoordiger, vertrouwenspersoon, adviseur en belangenbehartiger voor hun cliënt.
Lees meer
Nieuwe computercursussen van Seniorweb
Er staan weer diverse nieuwe computercursussen op het programma. Voor een overzicht van computercursussen in Amersfoort kijkt u op www.amersfoort-hudsonstraat.seniorweb.nl of www.amersfoort-pluspunt.seniorweb.nl. Voor overige cursussen in de regio Eemland kijkt u op www.seniorweb.nl/lessen/leercentra.
Lees meer
U staat ingeschreven voor ontvangst van onze nieuwsbrief met het adres . Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hiervoor afmelden.

Colofon:
Leef3.nu
Postbus 1599
3800 BN Amersfoort
T: (033) 469 23 23
info@leef3.nu
www.leef3.nu