Wordt onze nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan de online versie.
November 2015  
In deze nieuwsbrief:

Zorgspreekuren: advies over uw zorgverzekering

Korting op winterbanden voor de fiets

€10,- korting op Uurtje Literatuurtje met Joost Prinsen

Voor €12,50 naar de kerstmarkt in Oberhausen

Uwthuiszorgwinkel.nl: nu ook in outlet

Check uw gezondheid met de health checkAanmelden lidmaatschap

Stuur deze nieuwsbrief door

 
Geachte relatie,

Het einde van het jaar is weer in zicht en dat betekent vooral genieten! Zo kunt u mee naar de kerstmarkt in Oberhausen voor slechts € 12,50. Daarnaast hebben we een exclusief Leef3.nu-ledenconcert door het Amersfoorts Jeugd Orkest voor u in petto.
 
Ook is het belangrijk om niet te vergeten op tijd over te stappen naar een passende zorgverzekering. Wees kritisch, vergelijk zorgverzekeringen en kies de zorgverzekeraar die het beste bij u past. Ook op dit gebied kan Leef3.nu u van dienst zijn. Wij bieden u 7 zorgverzekeringen met aantrekkelijke kortingen, waarmee u tot wel € 100,- kunt besparen.
 
Met vriendelijke groet,
Leef3.nu

P.S. Om alvast in uw agenda te zetten: op woensdagavond 16 december bent u van harte welkom in de Sint Joriskerk in Amersfoort op het speciale Leef3.nu-ledenconcert door het Amersfoorts Jeugd Orkest. Vanaf 2 december kunt u op de website van Leef3.nu gratis kaarten bestellen.
 
  SUCSEZ
Zorgspreekuren: advies over uw zorgverzekering 
Eén op de vijf mensen heeft moeite met het kiezen van een goede zorgverzekering. Zorgwekkend, want een verkeerde polis kan u duur komen te staan. Het Leef3.nu- zorgcollectief biedt u naast korting bij zeven verzekeraars ook persoonlijk advies. Hebt u vragen over uw polis? Of wilt u hulp bij het overstappen naar een andere verzekeraar? Maak dan een afspraak met één van de adviseurs van SUCSEZ voor het spreekuur in Amersfoort, Leusden en Soest.
Lees meer

  Aanbiedingen
Korting op winterbanden voor de fiets
Autogarages krijgen de winterbanden niet aangesleept, maar voor winterbanden voor de fiets staan we nog niet in de rij. Met de sneeuw en gladde wegen is een winterband misschien wel een heel logische keuze, juist voor de tweewielers! Onze fietsenmaker Coos van Gelder heeft daarom een speciale actie: winterbanden op uw fiets voor € 89,- i.p.v. € 125,- inclusief montage. U bent van harte welkom in de werkplaats in Hoevelaken, maar u kunt ook kiezen voor de gratis haal- en brengservice in de regio Amersfoort.
Lees meer

€ 10,- korting op kaartje voor Uurtje Literatuurtje met Joost Prinsen
Kopland, Mulisch, Wilmink, Komrij, Hugo Claus en Ischa Meijer. Joost Prinsen heeft ze allemaal mogen ontmoeten. Hij heeft veel herinneringen aan al deze prachtige momenten. In ‘Uurtje Literatuurje’ wil hij deze herinneringen met u delen: van het verhaal waarmee hij toelatingsexamen deed voor de Toneelschool tot en met het laatste vers dat Harry Bannink op muziek zette! Op 20 december staat Joost Prinsen in de Flint. Als lid van Leef3.nu krijgt u € 10,- korting op uw kaartje! Met vermelding van ‘korting Leef3.nu’ kunt u telefonisch kaartjes bestellen bij de kassa: 033 - 4229 229.
Lees meer
  Eropuit
Op 17 december naar de kerstmarkt in Oberhausen voor € 12,50
Zin om met ons mee te gaan naar de kerstmarkt in Oberhausen? Er worden twee kerstmarkten bezocht. Ieder kan zelfstandig de kramen bekijken, genieten van een glühwein of ander drankje en zich te goed doen aan de talrijke producten die aangeboden worden. Een sprookjesbos en winterlandschap maken het verhaal compleet. Kosten: € 12,50. Na de dagtocht kunt u dineren in woonzorgcentrum De Liendert voor slechts € 7,50. U kunt reserveren door te bellen naar 033 – 469 23 23. Let op: het zijn de laatste plaatsen! Vol = vol.
Lees meer

  Uwthuiszorgwinkel.nl
Nu ook in outlet!
Gezien het succes van de Outletdag afgelopen zomer heeft Uwthuiszorgwinkel.nl besloten om outlet en tweedehands (WMO) hulpmiddelen standaard in het assortiment op te nemen. Denkt u aan rollators, scootmobielen, fietsen, rolstoelen, douchestoelen etc. U kunt op deze manier voor een leuke prijs een goed onderhouden en veilig product aanschaffen. Leden van Leef3.nu ontvangen altijd 10% ledenkorting.
 
Om alvast in uw agenda te zetten: op zaterdag 12 december organiseert Uwthuiszorgwinkel.nl een feestelijke actiedag in het thema Sport, Leisure & Lifestyle met een leuk activiteitenprogramma en aantrekkelijke kortingen.
Lees meer

  Health check
Check uw gezondheid met de health check
Veel bewegen, gezond eten; fit en vitaal zijn én blijven is belangrijk. Maar weet u hoe het echt gesteld is met uw gezondheid? Met de health check, uitgevoerd door studenten van MBO Amersfoort, hebt u snel een goed inzicht in uw gezondheid. Leden kunnen voor € 12,50 een health check laten doen. De health checks vinden plaats op 16 en 30 november en 7 december bij MBO Amersfoort op de Matthijs Vermeulenstraat 1 in Amersfoort.
Lees meer

U staat ingeschreven voor ontvangst van onze nieuwsbrief met het adres . Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hiervoor afmelden.

Colofon:
Leef3.nu
Postbus 1599
3800 BN Amersfoort
T: (033) 469 23 23
info@leef3.nu
www.leef3.nu