Wordt onze nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan de online versie.
Januari 2016  
In deze nieuwsbrief:

Health Check
Iriscopie
LOEShelpt
Theatergroep Bint
Dagtochten GroenGrijs
Salon De Nieuwe Stad
Uwthuiszorgwinkel.nl
Winactie

Aanmelden lidmaatschap

Stuur deze nieuwsbrief door

 
Geachte relatie,

In december genoten maar liefst 750 leden van Leef3.nu van een gratis kerstdiner op een locatie van Beweging3.0. Het kerstdiner werd mede mogelijk gemaakt door Zorg boodschap, Uw kruidenier, Duni, Verhuurbedrijf Westerhuis, Beweging3.0 en Leef3.nu. Wij ontvingen veel positieve reacties na afloop. Was u aanwezig en hebt u hier ook zo van genoten? Komt u dan gerust nog een keertje terug. De deuren van de restaurants op onze locaties staan altijd voor u open.

Maar natuurlijk hebben we nog meer leuke aanbiedingen voor u om het nieuwe jaar goed te beginnen. Wat dacht u van een avond naar het theater of een leuke kortingsactie bij de kapper? Bent u al nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Met vriendelijke groet,
Leef3.nu

 
  Gezondheid
Health Check

Veel bewegen, gezond eten; fit en vitaal zijn én blijven is belangrijk. Maar weet u hoe het echt gesteld is met uw gezondheid? Met de health check hebt u snel een goed inzicht in uw gezondheid. Leden van Leef3.nu kunnen al voor € 12,50 (niet-leden € 20,-) een health check laten doen door studenten van MBO Amersfoort. De health checks vinden plaats op 29 februari, 14 maart, 4 en 18 april én 23 mei op de Matthijs Vermeulenstraat 1 in Amersfoort. Voor meer informatie of reserveren belt of mailt u naar 033 – 469 23 23, info@leef3.nu of klikt u op lees meer.

Lees meer
Iriscopie

Hebt u last van bijvoorbeeld vermoeidheid, hoofdpijn, buikpijn, allergieën of slapeloosheid? Dan kan iriscopist en voedingsdeskundige Caroline Schuurman een oplossing bieden. De iris van het oog bevat veel informatie, zoals hoe het met de suikerwaarde is gesteld of conditie van de organen. Door nauwkeurig naar de iris te kijken kan een diagnose worden vastgesteld. Op woensdag 3 februari en woensdag 17 februari a.s. van 09.00 tot 12.00 uur vinden er gratis kennismakingsgesprekken plaats bij Leef3.nu op de Hudsonstraat 1 in Amersfoort. Nieuwsgierig? Voor meer informatie of reserveren belt of mailt u naar  06 - 151 219 95 of cschuurman@careforwomencentrum.nl of klikt u op lees meer.

Lees meer
  Diensten
LOEShelpt

LOEShelpt is er voor alle praktische hulp in en rondom het huis, zoals schoonmaken, boodschappen doen of bijhouden van de tuin. LOEShelpt biedt flexibele hulp, waarbij sociale aanpak voorop staat. Hebt u behoefte aan het maken van een wandeling, een kop koffie drinken, samen koken of een andere activiteit? Voor slechts € 7,50 per halfuur, met een minimum van 1 uur per keer, neemt LOEShelpt u het werk uit handen. Voor meer informatie klikt u op lees meer.

Lees meer
  Erop uit 
Theatergroep Bint

Op maandag 1 februari om 20:00 uur vindt de voorstelling In de Gloria plaats in Amersfoort in de Nieuwe Erven. Het enige wat we zeker weten in het leven is dat we dood gaan. En toch hebben we het er niet vaak over. Angst voor de dood is zelfs een van de meest voorkomende angsten. Wat zou het opleveren als we die angst onder ogen zouden zien? En waarom hebben we het eigenlijk liever niet over de dood? Leden van Leef3.nu kunnen voor € 7,50 naar de voorstelling. Niet-leden betalen €10,-. Voor meer informatie of reserveren klikt u op lees meer.

Lees meer
Dagtochten GroenGrijs

Ook dit voorjaar organiseert Leef3.nu i.s.m. GroenGrijs dagtochten door heel het land. Wat dacht u van een dagje Amsterdam i.c.m. de Jordaan en het Eye museum? Of van een bezoek aan het Binnenhof in Den Haag en een wandeling op de boulevard van Scheveningen? Of kiest u voor Rotterdam waar u een bezoek brengt aan de markthal, de kubuswoningen en de SS Rotterdam?  Al vanaf € 12,50 kunt genieten van diverse dagtochten door heel het land. Na afloop kunt u voor slechts € 7,50 dineren op een locatie van Beweging3.0. Voor meer informatie of om de menu’s te bekijken klikt u op lees meer.

Lees meer
  Aanbiedingen
Salon De Nieuwe Stad

Wilt u zich lekker laten verwennen? Dan staan ambitieuze studenten van MBO Amersfoort klaar om u, onder begeleiding van professionele instructeurs, in de watten te leggen in Salon De Nieuwe Stad. Tot en met 1 maart 2016 kunnen leden van Leef3.nu 25% korting op een behandeling naar keuze ontvangen voor één persoon op vertoon van een ledenpas (niet i.c.m. andere aanbiedingen). Wat dacht u van een gezichtsbehandeling of een knipbeurt? Voor wassen, knippen en drogen betaalt u slechts € 14,50 exclusief de ledenkorting. Voor meer informatie belt u naar 033 - 434 51 22 of klikt u op lees meer.

Lees meer
Uwthuiszorgwinkel.nl

De comfortabele relaxfauteuil Dallas wordt op maat ingemeten en standaard voorzien van een draaivoet. Uiteraard zijn er diverse extra opties. De relaxfauteuil Dalles is nu in de aanbieding van €1428,- voor €1295,- incl. gratis bezorging, montage en op maat instellen.

Comfortabel slapen en uitgerust wakker worden doet u door te slapen op een MLINE matras. Alles draait om optimale nachtrust en de matrassen, kussens en slaapsystemen zorgen ervoor dat het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt. Koopt u een matras, dan is het 2e matras voor de halve prijs. Voor meer informatie klikt u op lees meer.

Lees meer
  Winactie
Diner voor twee in Leerhotel Het Klooster

Leef3.nu verloot deze maand een diner voor twee in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Met wie zou u graag samen willen dineren en waarom? Stuur dit in een mail naar prijsvraag@leef3.nu en maak kans op een tegoedbon voor twee personen. Op dinsdag 2 februari a.s. maken we de winnaar bekend op de Leef3.nu website en Facebook.


U staat ingeschreven voor ontvangst van onze nieuwsbrief met het adres . Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hiervoor afmelden.

Colofon:
Leef3.nu
Postbus 1599
3800 BN Amersfoort
T: (033) 469 23 23
info@leef3.nu
www.leef3.nu