Wordt onze nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan de online versie.
Februari 2016  
In deze nieuwsbrief:

Pannenkoekendag
Flint Theater
Professionele belastingaangifte
Uwthuiszorgwinkel actiedag
Amersfoort: wat vindt u belangrijk?


Aanmelden lidmaatschap

Stuur deze nieuwsbrief door

 
Geachte relatie
Leef3.nu is in beweging. Wij willen dichter bij de mensen komen. Bij vitale ouderen die nog midden in het leven staan, maar ook bij kwetsbare ouderen die het moeilijker hebben en meer aandacht verdienen. Wij gaan ons ook meer op de mantelzorgers richten.
 
Dit houdt ondermeer in dat we naast de bemiddeling in diensten ook arrangementen oftewel dienstenpakketten gaan aanbieden op het gebied van gezondheid, sociaal, gemak en veiligheid. Daarnaast willen we dichter bij cliënten, leden en buurtbewoners komen te staan door middel van buurtondernemingen die we op verschillende locaties gaan opzetten.

 
Een van de eerste veranderingen die u zult merken is de nieuwe website van Leef3.nu die op 7 maart live gaat. Wilt u meer weten over de veranderingen bij Leef3.nu? Klik dan hier.

Met vriendelijke groet,
Leef3.nu
 
  Eropuit
Nationale Pannenkoekendag
Op de Nationale Pannenkoekendag bakken leerlingen van scholen in heel Nederland pannenkoeken voor ouderen in de buurt. Een dag waarbij de ouderen extra in het zonnetje worden gezet. Bewoners van de woonzorgcentra en de wijkbewoners kunnen op vrijdag 18 maart 2016 gratis genieten van een pannenkoek die wordt gebakken door vrijwilligers, scholieren en het personeel van Koopmans. Bent u benieuwd of er een locatie bij u in de buurt is? Voor meer informatie, locatie en tijden klikt u op 'lees meer'.
Lees meer
Flint Theater
In een combinatie van oud en nieuw werk, van modern klassiek tot mysterieus en verleidelijk laat ‘Straight Around’ de enorme reikwijdte van het Nederlands Dans Theater 2 zien. De Roemeense choreograaf Edward Clug creëerde afgelopen seizoen voor het eerst een stuk voor het Nederlands Dans Theater 2 en komt nu opnieuw met een wereldpremière in Theater De Flint op 23 maart a.s. om 20.15 uur. Wilt u hier bij zijn? Dan heeft u geluk! Leef3.nu leden krijgen namelijk € 10,- korting op het entreekaartje. Voor meer informatie klikt u op 'lees meer'.
Lees meer
  Diensten
Professionele belastingaangifte
De jaarlijkse belastingaangifte is iets waar veel mensen tegenop zien. U ook? V.a. slechts € 55,- neemt Leef3.nu dit voor u uit handen. In maart en april vullen erkende belastingconsulenten op diverse locaties in Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn en Nijkerk uw aangifte in. Als lid van Leef3.nu betaalt u hiervoor slechts v.a. € 55,- i.p.v. vanaf € 70,- (voor niet-leden). Voor deze dienst werkt Leef3.nu samen met vier erkende administratiekantoren. Daarmee bent u ervan verzekerd dat uw belastingaangifte in goede handen is. Voor meer informatie klikt u op 'lees meer'.
Lees meer
Uwthuiszorgwinkel actiedag
Uwthuiszorgwinkel.nl, Vanadiumweg 15 Amersfoort, organiseert op zaterdag 12 maart a.s. van 10.00 tot 16.00 uur een actiedag Mobiliteit. Op deze actiedag kunt u uitgebreid advies inwinnen over diverse hulpmiddelen op het gebied van mobiliteit. Ook zijn er leuke activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Zoals een tweedehands markt van mobiliteitshulpmiddelen, een testparcours waarbij u een “rijbewijs” kunt verdienen, tips & tricks van een ergotherapeut, uitverkoop van ActiFlex schoenen en uiteraard gratis koffie of thee met iets lekkers erbij. Nieuwsgierig? Voor meer informatie klikt u op 'lees meer'.
Lees meer
  Maatschappelijke betrokkenheid
Amersfoort: wat vindt u belangrijk?
Wat vindt u belangrijk voor uw stad? Meer respect voor elkaar, ruimte voor initiatief, een Amersfoort met werk, stadsgenoten ontmoeten of iets heel anders? Laat dan uw mening horen op zaterdag 9 april aanstaande! Van 10.00 tot 16.00 uur vindt er bij de Fit Academie in Amersfoort de G1000 Amersfoort plaats. Hier kunt u laten weten wat u belangrijk vindt voor de stad. Op donderdag 3 maart ontvangen 10.000 inwoners van Amersfoort een uitnodiging. U ook? Meld u dan snel aan want bij 1.000 aanmeldingen sluit de inschrijving. G1000 Amersfoort wordt mede mogelijk gemaakt door Beweging 3.0. Klik hier voor meer informatie.
U staat ingeschreven voor ontvangst van onze nieuwsbrief met het adres . Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hiervoor afmelden.

Colofon:
Leef3.nu
Postbus 1599
3800 BN Amersfoort
T: (033) 469 23 23
info@leef3.nu
www.leef3.nu