Zo lang en aangenaam mogelijk thuiswonen

Lees online  |  Afmelden
Leef3.nl
Nieuwsbrief
26 juli 2017
Geachte relatie,
Het is een tijdje geleden dat u onze laatste nieuwsbrief ontvangen heeft. We zijn terug met een nieuw ontwerp, naar we hopen overzichtelijk en voor u prettig leesbaar. We zijn blij dat we u vanaf nu weer regelmatig via dit medium kunnen informeren over wat wij u te bieden hebben. Leef3.nu is er om u te helpen zo lang en aangenaam mogelijk zelfstandig thuis te wonen. Op onze website kunt u lezen welke diensten wij voor u beschikbaar hebben. Heeft u een idee voor een nieuwe dienst? Laat het ons weten via info@leef3.nu.

In deze nieuwsbrief vindt u informatie over twee mooie dagtochten door Vereniging Groengrijs, een zomeractie voor uw vakantiewas, handige weetjes van ons Klantcontactcentrum, informatie voor de mantelzorger en nog meer.
 
Veel leesplezier!
 
 
Dagtochten 
Groengrijs Bus

Deze zomer organiseert de Vereniging Groengrijs samen met Leef3.nu twee
mooie dagtochten.
- Donderdag 24 augustus a.s. een natuurtocht naar De Weerribben.
- Donderdag 7 september a.s.
een dagje Den Haag/Scheveningen.

 Meer info & boekingen Meer info & boekingen
 
 
Van ons Klantcontactcentrum
Wist u dat...
  • u alle informatie over onze diensten op onze website kunt vinden
  • ons Klantcontactcentrum graag uw vragen beantwoordt. Mail ons via info@leef3.nu of bel 033 469 23 23
  • u voor vragen over het lenen van verpleegartikelen (zoals krukken) ook rechtstreeks kunt bellen met uwthuiszorgwinkel op 033 461 91 91
  • uw lidmaatschap bij opname in een verpleeghuis van Beweging 3.0 automatisch gratis wordt
  • u als lid korting krijgt op pasfoto's aan huis
  Naar onze website
 
 
Diensten voor uw
Gezondheid & Gemak
 
 
Diëtistenhuis
Heeft u last van schommelende bloedwaarden? Is uw bloeddruk of cholesterol te hoog? Heeft u weinig energie of smaakt het eten u niet meer?

Sinds juni jl. werkt Leef3.nu samen met Eline Meijer en Celine Smink van Diëtistenhuis. U kunt bij hen onder meer terecht voor: over- en ondergewicht, Diabetes Mellitus type 2, hoog cholesterol, hoge bloedruk.
  Naar Diëtistenhuis
Saar aan Huis
Leef3.nu heeft voor betaalde mantelzorg een arrangement met Saar aan Huis. Goed opgeleide 'Saars' met een warm hart helpen bij de dagelijkse bezigheden.

Wij hebben gemerkt dat onze cliënten ook veel behoefte hebben aan 1 op 1 contact binnen de Intramurale zorg. Per 1 april is hier iets moois ontstaan.


  Lees meer
 
Een cliënt vertelt...
De heer Ruitenberg uit Soest laat sinds 2 jaar de was doen doen door Newasco. De aanleiding? Zijn vrouw was net geopereerd en moest lange tijd herstellen. Als lid van Leef3.nu was hij op de hoogte van de diensten van Leef3.nu voor ouderen.
  Lees verder
Ook de was uitbesteden?
Kunt u de was niet meer zelf doen?
Of besteedt u uw tijd liever aan andere dingen? Met de arrangementen van Newasco heeft u geen omkijken meer naar uw was. Wilt u het een keer proberen? Maak dan gebruik van onze zomeractie!
  Meer informatie
Blog
Wie zorgt voor de mantelzorger?
  Door Marlice van der Werff  
  26 juli 2017
Nederland telt ongeveer 4 miljoen mantelzorgers (Bron: Mezzo). Gemiddeld besteden zij 11 uur per week aan zorg. Over het algemeen halen mantelzorgers voldoening uit het ondersteunen van zorgbehoevenden. Maar soms voelen mantelzorgers zich overbelast. Een op de zeven mantelzorgers geeft aan de zorg voor familie of bekenden (heel) zwaar te vinden.
  Lees verder
 
 
Agenda
Lifestyle Event 'en nu ik' voor Mantelzorgers
  Stayokay Soest  
  18 augustus 2017
Een middag speciaal voor mantelzorgers uit de regio Soest, (mede) georganiseerd door onze partner Saar aan Huis. Met informatie, entertainment, proeven en beleven, zoals: gezonde hapjes, stoelmassages, yoga, optredens en nog veel meer. Komt u ook even langs de kraam van Leef3.nu?
  Lees meer
 
Natuurdagtocht naar de Weerribben met de Groengrijs bus
  Opstap Amersfoort  
  24 augustus 2017
We bezoeken een expositie, de winkel in het mooie bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer en stappen daarna in een overdekte rondvaartboot om te varen in het natuurgebied Weerribben-Wieden.
  Lees meer
 
Dagje Den Haag & Scheveningen met de Groengrijs bus
  Opstap Amersfoort  
  7 september 2017
’s Morgens neemt onze Groengrijs gids u mee voor een wandeling langs de meest markante plekjes van Den Haag. Na de wandeltocht brengt de bus u naar Scheveningen. Daar kunt u naar de pier, lekker uitwaaien aan het strand, een visje eten of over de boulevard flaneren.

  Lees meer
 
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
 
Leef3.nu
Computerweg 6
3821 AB Amersfoort
info@leef3.nu
033 469 23 23
E-mail opties
Reageren
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
Volg ons:
Facebook   Twitter   Linkedin