Zo lang en aangenaam mogelijk thuiswonen

Lees online  |  Afmelden
Leef3.nl
Vooraankondiging Magazine 2017
29 november 2017
Geachte relatie,
Het is bijna december en de kerst staat alweer voor de deur. Wij verheugen ons op een maand van gezelligheid, saamhorigheid en lekker eten. Het team van Leef3.nu heeft ook dit jaar weer een mooi kerstdiner voor u georganiseerd op de locaties van Beweging 3.0 en - nieuw dit jaar- bij Van der Valk in Leusden (in samenwerking met Van der Valk Care). U kunt er straks alles over lezen in ons magazine, dat volgende week bij u in de brievenbus ligt. Vanaf dat moment kunt u zich ook voor het kerstdiner aanmelden via onze website of telefonisch via
033 469 23 23. Onze medewerkers zetten uw naam graag op de gastenlijst.

Nieuw magazine
Net als onze nieuwsbrief hebben we ook ons magazine in een nieuw jasje gestoken met een wat groter en prettig leesbaar formaat. We zijn benieuwd wat u ervan vindt! Wij verklappen alvast dat we een mooi interview hebben met de tv-dokter van Omroep MAX, Ted van Essen, over vitaal en gezond ouder worden. En op veler verzoek is er nu een halfjaarkalender vol bijzondere dagtochten van de Groengrijs bus. Maar ook: een aantal mooie nieuwe diensten voor uw gezondheid en gemak, veilig wonen met slimme zorgtechnologie en een aantrekkelijke korting op uw zorgverzekering voor 2018. U kunt het straks allemaal op uw gemak in ons magazine lezen.

Wilt u nu alvast meer informatie over uw zorgverzekering en weten welke voordelen het zorgcollectief van Leef3.nu voor u heeft? Kijk dan op onze website!

Wij hopen u te verwelkomen op ons kerstdiner en wensen u alvast veel leesplezier met ons magazine!

Het team van Leef3.nu
 
Leef3.nu
Computerweg 6
3821 AB Amersfoort
info@leef3.nu
033 469 23 23
E-mail opties
Reageren
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
Volg ons:
Facebook   Twitter   Linkedin