Zo lang en aangenaam mogelijk thuiswonen

Lees online  |  Afmelden
Leef3.nl
Nieuwsbrief
3 mei 2018
Geachte relatie,

Het is lente! De zon schijnt, fruitbomen staan in bloei, velden vol tulpen en de lammetjes dartelen in de wei. We willen er weer lekker op uit. En dat kan! Ook voor degenen met een verminderde mobiliteit.
 
Gaat u mee op Aspergetocht? Of met de Zonnetrein door de Schoorlse duinen? De comfortabele Groengrijs bus staat voor u klaar. Een rolstoel of rollator kan natuurlijk mee (scootmobiel helaas niet vanwege de beperkte omvang van de bagageruimte). Ook kunnen wij u binnenkort een aantal mooie boottochten aanbieden via een uitstekende rederij waarmee wij gaan samenwerken. U leest er straks meer over op onze website.
  
Waar kunt u verder over lezen in onze nieuwsbrief? 
Over uw voeten, die ook onderhoud nodig hebben en in goede handen zijn bij Hanssen Footcare. Verder hebben wij een interessante blog van het Reanimatie Netwerk Amersfoort over elke minuut die telt en het belang van de AED. Een naamsverandering van onze partner voor het Zorgcollectief: SUCSEZ wordt Heilbron. En deze nieuwe naam betekent ook een interessante uitbreiding van het verzekeringsaanbod voor onze leden. Het Rode Kruis aan Huis breidt ook haar dienstverlening uit: naast Amersfoort wordt de gratis Veiligheidscheck nu ook in Leusden aangeboden. 

En nog een verzoek: wilt u bij de aanschaf van hulpmiddelen bij het Hulpmiddelencentrum het ledenpasje van dit jaar tonen? Pasjes van voorgaande jaren zijn namelijk niet meer geldig. 
 
Wilt u dat een bepaald onderwerp in een van onze volgende nieuwsbrieven behandeld wordt? Laat het ons dan weten via redactie@leef3.nu
  
Veel leesplezier!

 
 


Dagtochten Groengrijs

Dagtochten GroenGrijs Leef3nu

Vrijdag 25 mei a.s. Aspergetocht in Zuid-Limburg met bezoek Kasteeltuinen Arcen.


Vrijdag 8 juni a.s. Dagje Broekerveiling met vaartocht en veiling. 


Vrijdag 22 juni a.s. Met de Zonnetrein door de Schoorlse duinen.

Meer info & boekingen
 
 
Veiligheidscheck
Diensten voor uw Veiligheid
Veiligheidscheck nu ook in Leusden beschikbaar
Steeds meer 80-plussers overlijden na een valpartij (Bron: Vakblad Thuiszorg).
De oorzaken zijn divers, maar o.a. ook losliggende kleedjes e.d.

Leef3.nu biedt via Rode Kruis aan Huis een veiligheidscheck bij u thuis, in Amersfoort en sinds kort ook in Leusden. De bedoeling is om deze dienst straks in heel regio Eemland te kunnen aanbieden. De bezoeken aan huis worden door vrijwilligers – allen met een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) – gedaan en kunnen daarom kosteloos worden aangeboden.

Wilt u meer weten? Kijk dan op: Veiligheidscheck
 
 
Nieuwe naam partner Zorgcollectief

Onze partner voor het Leef3.nu Zorgcollectief, verzekeringsadviseur SUCSEZ, heeft per 1 juni a.s. een nieuwe naam
SUCSEZ gaat haar krachten bundelen met Heilbron, een vertrouwde partij op het gebied van schadeverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Onder deze naam gaan de beide partijen verder als één organisatie. Leden van Leef3.nu kunnen door deze fusie profiteren van een breder palet aan diensten.
  Meer informatie
 
 
Hanssen Footcare stelt zich voor
Al enige tijd werken wij samen met Hanssen Footcare, een betrouwbare partner voor voetzorg en schoenen op maat. Zij geven u graag persoonlijk advies en oplossingen gericht op wat úw voeten nodig hebben.
Laat voetklachten uw vrijheid niet beperken!
Gedurende uw leven verandert de stand van uw voeten. Dit is een natuurlijk en geleidelijk proces. Met de leeftijd neemt ook het risico op voetklachten toe.

Gratis voetencheck
Heeft u vragen over uw voeten? Bij Hanssen Footcare kunt u terecht voor een vrijblijvende gratis voetencheck.
  Lees meer
 
 
Blog
AED Nieuwsbrief Leef3.nu - mei 2018
Als elke minuut telt...
  Door Machiel Lambooij  
  3 mei 2018
Sinds september 2016 is het Reanimatie Netwerk Amersfoort actief. Dit is een burgerinitiatief dat samenwerkt met de gemeente Amersfoort en de ambulancedienst. Het netwerk zorgt ervoor dat bij een plotselinge hartstilstand burgerhulpverleners die zich in de directe omgeving van het slachtoffer bevinden door de 112-meldkamer worden opgeroepen via een bericht op hun telefoon.
  Lees verder
 
 
Gezocht

  • Medisch pedicures voor het gebied: Woudenberg | Soesterberg | Eemnes
  • Thuiskappers voor het gebied: Achterveld | Bunschoten/Spakenburg

Heb je de benodigde diploma's, ben je flexibel en heb je affiniteit met ouderen? (Medisch Pedicures moeten aangesloten zijn bij Brancheorganisatie ProVoet)

                       Dan komen wij graag in contact met jou!
Alle bij ons aangesloten ZZP-ers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverleners. 

Leef3.nu heeft een uitgebreid netwerk van dienstverleners. Met de diensten en producten van Leef3.nu kunnen ouderen zo lang en comfortabel mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. 

Meer informatie & Aanmelden
Wil je graag meer weten over de mogelijkheid ons team van ZZP-ers te versterken? Neem dan contact met ons op via 033 469 23 23 of per e-mail.
Ga naar onze website Ga naar onze website
 
 
Leef3.nu op leden- bijeenkomst PCOB
Samen met de collega's van Welzin en Indebuurt033 was Leef3.nu aanwezig op de ledenbijeenkomst van PCOB, met KBO de grootste seniorenorganisatie van Nederland. Ons gezamenlijke doel is om u te ondersteunen met onze verschillende diensten, producten, arrangementen en activiteiten zodat u zo prettig, veilig en gezond mogelijk kunt leven.

Voor meer informatie kijk op: Leef3.nu, Welzin, Indebuurt033
 
Agenda
Dagtocht naar Zuid-Limburg (Aspergetocht)
  Limburg  
  25 mei 2018
Rondleiding op een aspergekwekerij (incl. aspergelunch) en bezoek aan Kasteeltuinen Arcen.
  Informatie & boeken
 
Dagtocht Broekerveiling met vaartocht
  Broek op Langedijk (NH)  
  8 juni 2018
Een compleet dagje uit met ontvangst met koffie, een rondvaart door het Rijk der 1000 eilanden, een rondleiding door het museum en een veiling waaraan u actief deelneemt en Westfriese koffietafel.
  Informatie & boeken
 
Dagtocht De Duinen van Schoorl
  Schoorl  
  22 juni 2018
Stap in de Zonnetrein en rijdt mee door de duinen van Schoorl. Onderweg maakt de Zonnetrein geregeld een stop en vertelt de boswachter over het ontstaan, de natuur en het dieren-en plantenleven in de duinen. Met lunch aan zee.
  Informatie & boeken
 
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
 
Leef3.nu
Drentsestraat 14
3812 EH Amersfoort
info@leef3.nu
033 469 23 23
E-mail opties
Reageren
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
Volg ons:
Facebook   Twitter   Linkedin