Zo lang en aangenaam mogelijk thuiswonen

Lees online  |  Afmelden
Leef3.nl
Nieuwsbrief
28 mei 2019
Beste lezer,

"Niet te koel, niet te zwoel, niet te nat, en niet te droog, juni vult de schuren hoog"

Wat leuk dat u de nieuwsbrief weer leest! Juni is een heerlijke maand om erop uit te gaan. Daarom hebben we samen met onze reispartner Midland Tours wat leuke suggesties voor u klaarstaan.

Ook stellen wij u voor aan een nieuwe opticien, die graag bij u thuis langskomt voor een oogcontrole of een nieuwe bril!

Heeft u behoefte aan een luisterend oor, een gezellig praatje of een goed gesprek? Wij hebben een goede beltip voor u!

En ten slotte hebben wij voor mantelzorgers een interessante bijeenkomst omtrent het regelen van een testament en levenstestament en een handige tip als u goedkoper dan normaal hulpmiddelen wilt aanschaffen.

Wij wensen u weer veel leesplezier!

 
 
Midland Tours
Specialist in dagtochten en meerdaagse reizen
In de vorige nieuwsbrief is Midland Tours als nieuwe partner verwelkomd. Deze jonge reisorganisatie is gespecialiseerd in dagtochten en meerdaagse reizen, in binnen- en buitenland.

Voor de komende maand hebben de eigenaren Gijs Beijers en Roel Arends weer mooie tochten voor u geselecteerd. Zo staat er op woensdag 19 juni een dagje Den Bosch gepland, waar u verwend zult worden met een Bossche bol, de prachtige binnenstad en een rondleiding door de Sint-Janskathedraal. 

Bent u aan het vooruitdenken voor een meerdaagse reis, dan heeft Midland Tours een aantrekkelijke optie voor u. Wat dacht u van een 6-daagse reis langs de Donau? Deze tocht vindt plaats in de maand juli, van maandag 22 t/m zaterdag 27 juli. Let op: Boeken mogelijk tot: 1 juni 2019. Daarna op basis van beschikbaarheid.

Leden van Leef3.nu krijgen korting, zowel op de dagtochten als de meerdaagse reizen. Niet-leden mogen natuurlijk ook mee!
  Meer informatie & aanmelden
 
 
Opticien aan Huis
Wilt u uw ogen controleren, maar bent u slecht ter been? Croese Thuisopticien komt bij u thuis! Zo kunt u uw ogen in uw vertrouwde omgeving laten controleren, zonder afhankelijk te zijn van vervoer en beperkte openingstijden.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis oogmeting. Als lid van Leef3.nu betaalt u geen voorrijkosten en krijgt u 15% korting indien u een complete bril aanschaft.

Kennismakingsaanbieding
Naast de korting kunt u nu gebruik maken van een speciale kennismakingsaanbieding.
Bij aanschaf van een complete bril (montuur en brillenglazen) ontvangt u een overzetzonnebril t.w.v. € 40,- cadeau.
  Meer informatie
 
Bijeenkomst voor mantelzorgers
Als u voor iemand zorgt, brengt dat vele vragen met zich mee. Heeft u bijvoorbeeld al eens nagedacht over het testament van de verzorgde? En wat gebeurt er als degene die u verzorgt niet meer in staat is om zelf te handelen? Wie gaat er dan namens de verzorgende handelen? En moet dat worden vastgelegd?

Om u verder te helpen organiseert Indebuurt033 een themabijeenkomst. In samenwerking met De VriesVellenga Leenknegt Notarissen uit Amersfoort worden de vragen hierboven uitvoerig behandeld. Notaris Kees Jan de Vries en kandidaat-notaris Bas van Brakel zullen hun kennis met u delen. Er is daarnaast voldoende gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Ook als u in de gezondheidszorg werkt bent u van harte welkom! Wij moedigen zowel professionals als vrijwilligers aan om langs te komen.

Meld u aan via:
E-mail: mantelzorgers@indebuurt033.nl
Of telefonisch bij Heleen Vonk 06-4255 5709 of Sytske Stoop 06-5358 8846.

Praktische informatie:
Datum: dinsdag 25 juni
Tijdstip: 19:30 - 21:30 (zaal open vanaf 19:00)
Locatie: Het Brandpunt, Laan naar Emiclaer 101, Amersfoort (wijk Kattenbroek)
Kosten: gratis
 
 
 
Ouderenfonds Zilverlijn
Vindt u het leuk om regelmatig gebeld te worden voor een praatje of een goed gesprek? Meld u aan voor de Zilverlijn, de gratis belservice van het Nationaal Ouderenfonds.

De Zilverlijn is een speciale belservice voor ouderen. Zij bieden u een luisterend oor, een gezellig praatje of een goed gesprek. Als u zich aanmeldt, wordt u regelmatig gebeld
door een van de getrainde vrijwilligers van het Nationaal Ouderenfonds.
  Meer informatie
 
15% korting op hulpmiddelen
Als pashouder van Leef3.nu ontvangt u standaard 10% korting op alle hulpmiddelen boven de € 30,- bij het Hulpmiddelencentrum. 

Tip: heeft u binnenkort een nieuwe rollator, rolstoel of scootmobiel nodig? Dan kunt u uw aanschaf het beste doen o
donderdag 20 juni of vrijdag 21 juni.

U ontvangt dan op vertoon van uw Leef3.nu ledenpas 15% korting op alle hulpmiddelen bij het Hulpmiddelencentrum in Amersfoort en Baarn.

Voorbeeld: een Athlon rollator kost normaal € 549,-. Op 20 juni en 21 juni betaalt u slechts € 467,-.

Hulpmiddelencentrum Amersfoort
Vanadiumweg 15
3812 PX Amersfoort

Hulpmiddelencentrum Baarn
Minervaweg 3
3741 GR Baarn
 
 
 
Agenda
Dagje Den Bosch
  Den Bosch  
  Woensdag 19 juni 2019
Een heerlijk dagje uit naar deze bourgondische oude vestingstad. Een Bossche Bol en bezoek aan de Sint-Janskathedraal zullen zeker niet ontbreken! Deze dagtocht is inclusief: koffie met Bossche bol, rondleiding Sint-Janskathedraal, vrije middag centrum Den Bosch.
Prijs: € 37,- voor leden Leef3.nu (normaal € 39,50)
  Informatie & boeken
 
15% korting op alle hulpmiddelen
  Amersfoort en Baarn  
  Donderdag 20 juni en vrijdag 21 juni 2019
Als pashouder van Leef3.nu ontvangt u standaard 10% korting op alle hulpmiddelen boven de € 30,- bij het Hulpmiddelencentrum. Op donderdag 20 juni en vrijdag 21 juni komt daar nog eens 5% bovenop. U kunt dan bij Hulpmiddelencentrum Amersfoort en Baarn 15% korting krijgen op alle hulpmiddelen. Sla uw slag!
 
 
Bijeenkomst voor mantelzorgers
Het belang van een levenstestament en testament
  Amersfoort  
  Dinsdag 25 juni 2019
Als u voor iemand zorgt, brengt dat vele vragen met zich mee. Om u verder te helpen organiseert Indebuurt033 een themabijeenkomst (gratis) op dinsdag 25 juni van 19:30 tot 21:30 uur (zaal open vanaf 19:00 uur) in Het Brandpunt, Laan naar Emiclaer 101, Amersfoort.
Meld u aan via: mantelzorgers@indebuurt033.nl of telefonisch bij Heleen Vonk 06-4255 5709 of Sytske Stoop 06-5358 8846.
 
 
Groene Hart Cruise
  Groene Hart  
  Donderdag 4 juli 2019
Het schitterende Groene Hart laat zich op z’n mooist zien vanaf het water. Geniet van een mooie boottocht langs molens, dorpjes, weilanden en bijzondere natuurgebieden. Inclusief lekkere lunch aan boord.
Prijs: € 47,- voor leden Leef3.nu (normaal € 49,50)
  Informatie & boeken
 
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
 
Leef3.nu
Drentsestraat 14
3812 EH Amersfoort
info@leef3.nu
033 469 23 23
E-mail opties
Reageren
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
Volg ons:
Facebook   Twitter   Linkedin