Zo lang en aangenaam mogelijk thuiswonen

Lees online  |  Afmelden
Leef3.nl
Nieuwsbrief
27 november 2019
Beste lezer,
De decembermaand komt dichter- en dichterbij. Hoogste tijd om alvast na te denken over de kerstdagen. In deze speciale kersteditie tonen wij graag ons kerstaanbod. Lees meer over de kerstdiners bij Van der Valk en de kerstbrunch in het Groene Hart via Rederij van Hulst.

Wij wensen u veel leesplezier en alvast hele fijne kerstdagen en een voorspoedig 2020!

 
Het Leef3.nu Kerstdiner!
Sinds enkele jaren organiseren we samen met Van der Valk het Leef3.nu Kerstdiner. Dit wordt zo langzamerhand een mooie traditie, die wij maar al te graag in ere houden. Daarom heet Leef3.nu u graag welkom bij de volgende editie van het Leef3.nu Kerstdiner!

De kerstdiners vinden plaats op twee locaties: hotel Van der Valk Leusden en hotel Van der Valk Amersfoort A1. U kunt zich aanmelden door op onderstaande link te klikken, waarbij u allereerst een keuze kunt maken voor de locatie. Vervolgens vindt u informatie over data, tijden en het kerstmenu. Ook leest u meer over de locaties zelf, zoals de entree, de garderobe en de begeleiding naar het restaurant. Ten slotte staat er beschreven hoe u kunt reserveren.

De kosten voor een driegangen menu bedragen € 21,50 per persoon. Dit is inclusief een welkomstdrankje.

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden

NB Aanmelding voor het Leef3.nu Kerstdiner kan via de aanmeldlink. Vanaf dinsdag 3 december wordt het Leef3.nu magazine bij onze leden thuisbezorgd. In het magazine staat een telefoonnummer, waarmee u ook telefonisch kunt boeken.

Het telefoonnummer is vanaf dinsdag 3 december te bereiken. Doordeweeks tussen 9.00 en 17.00 uur kunt u bellen en staan wij u graag te woord.

Bent u ook op zoek naar vervoer voor uw reis naar het kerstdiner? Speciaal voor deze gelegenheid haalt Taxi Boute u op en brengt u weer thuis tegen een gereduceerd tarief. Comfortabel, stipt en gemakkelijk. Informatie over vervoer vindt u door hier te klikken.
 
Nieuw! Kerstbrunch
op het water

Dit jaar hebben we iets nieuws. Naast de kerstdiners bij Van der Valk, organiseren we ook een kerstbrunch op het water. Dit doen we in samenwerking met onze partner Rederij van Hulst. De kerstbrunch staat gepland op donderdag 19 december.

U wordt per luxe touringcar vanuit Amersfoort naar Leiderdorp gebracht, waar de boot voor u klaarstaat. U hoeft niet ver te lopen naar de boot. Indien nodig helpt de bemanning u een handje, zodat u veilig aan boord komt.

Even later bent u heerlijk aan het eten in een leuk gezelschap, varend over Hollandse plassen met prachtige vergezichten. Het schip is ruim en aangenaam verwarmd.

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden

Praktische informatie
U wordt om 9.15 uur opgehaald op station Amersfoort, van waaruit u per luxe touringcar vertrekt naar het schip in Leiderdorp. Eenmaal aan boord wordt u verwend met een buffet, terwijl u uitkijkt over het Hollandse landschap. Na de kerstbrunch wordt u met de luxe touringcar teruggebracht en bent u om 16.00 à 16.30 uur bent u weer terug op station Amersfoort. 

De kosten voor de Leef3.nu Kerstbrunch bedragen € 75,-. Dit is inclusief busvervoer vanaf station Amersfoort en retour.

NB Aanmelding voor de Leef3.nu Kerstbrunch kan via de aanmeldlink. Vanaf dinsdag 3 december wordt het Leef3.nu magazine bij onze leden thuisbezorgd. In het magazine staat een telefoonnummer, waarmee u ook telefonisch kunt boeken.

Het telefoonnummer is vanaf dinsdag 3 december te bereiken. Doordeweeks tussen 9.00 en 17.00 uur kunt u bellen en staan wij u graag te woord.

Komt u graag naar de kerstbrunch, maar heeft u geen eigen vervoer om u naar station Amersfoort te brengen? Speciaal voor deze gelegenheid haalt Taxi Boute u op en brengt u weer thuis tegen een gereduceerd tarief. Comfortabel, stipt en makkelijk. Klik hier voor meer informatie over taxi vervoer.
 
 
U bent alleen, maar wilt wel graag
deelnemen? Geen probleem!

Ergens alleen heengaan kan spannend zijn, het kan u laten twijfelen wel of niet te gaan. Immers: gaat u het wel naar uw zin hebben? Komen er ook andere mensen alleen? En hoe ziet de locatie er uit? Wij kunnen ons voorstellen dat u nu denkt: "Dit is niet voor mij weggelegd".

Graag willen u wij u laten weten dat wij er alles aan doen om de mensen die alleen komen een mooie tijd te bezorgen. Daarom heeft Van der Valk, speciaal voor het Leef3.nu Kerstdiner, tafels gereserveerd voor iedereen die alleen komt. U zit dus zeker niet alleen, maar gezellig met anderen.

Ook bij de kerstbrunch wordt er alles aan gedaan om iedereen een gezellige en aangename vaart te bezorgen. Dus, komt u alleen? Dat geldt voor meer mensen. Geniet samen met anderen van de kerstbrunch.

Afspreken met anderen via Leuke luitjes
Kent u Leuke luitjes? Speciaal voor de kerst is er bij onze dienst "Leuke luitjes" een categorie toegevoegd 'Samen gaan eten met kerst'. Wilt u online nieuwe mensen leren kennen om af te spreken voor het kerstdiner of de kerstbrunch? Klik dan hier voor meer informatie.

Kent u Leuke luitjes nog niet, maar bent u wel geïnteresseerd? Klik dan hier om een kijkje te nemen.
 
Agenda
Klassiek kerstconcert met Jan Vayne
  Diverse locaties  
  Meerdere uitvoeringen
 
Geniet tijdens de donkere decembermaand van een onvergetelijk kerstconcert. Laat u meevoeren door Jan Vayne samen met de Bach Choir & Orchestra tijdens Classical Chirstmas. Of beleef de glorieuze Kerstcompositie: Messiah van Händel met het indrukwekkende Hallelujah koor.

Wilt u een klassiek Kerstconcert bijwonen? Via Leef3.nu kan dit extra voordelig. U ontvangt als lid van Leef3.nu namelijk ruim 50% korting op klassieke concerten. Zo betaalt u vanaf € 34,95 per ticket, terwijl de gebruikelijke prijs vanaf € 75,- is.

De concerten vinden plaats in het Concertgebouw in Amsterdam, maar ook in de buurt, zoals in de St. Martinuskerk Hoogland en de Janskerk in Utrecht.

Klik hier om u aan te melden


 
Kerstmarkt Essen
  Amersfoort  
  Vrijdag 20 december 2019
 
Sfeerverlichting, feestelijkheden en een vleugje kaneel in de lucht. De Internationale kerstmarkt in Essen vergroot alweer voor de 46ste keer de voorpret voor de kerstdagen.

Met meer dan 250 sfeervol ingerichte marktkraampjes kan deze markt tot één van de mooiste kerstmarkten in Duitsland worden gerekend. Vanaf de Willy-Brandt-Platz, langs de Rathenaustraße, op de Kennedyplatz tot aan de Flachsmarkt wordt men verleid door fantasievolle cadeau-ideeën, traditionele kerstgeschenken, exotische producten en allerlei culinaire hoogstandjes.

Klik hier om u aan te melden
 
Wat vindt u van onze nieuwsbrief?
 
 
Leef3.nu
Drentsestraat 14
3812 EH Amersfoort
info@leef3.nu
033 469 23 23
E-mail opties
Reageren
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
Volg ons:
Facebook   Twitter   Linkedin