Zo lang en aangenaam mogelijk thuiswonen

Lees online  |  Afmelden
Leef3.nl
Nieuwsbrief
4 juni 2020
Beste lezer,
In deze editie informeren wij u over de vernieuwde Leef3.nu website, ons laatste magazine, en nieuws van leveranciers. Wij wensen u veel sterkte en succes in deze ongekende tijd. 
 
 
Website van Leef3.nu vernieuwd
Sinds 2 juni heeft Leef3.nu een vernieuwde website. Onze website heeft een nieuw uiterlijk en er zijn veel functionaliteiten verbeterd. Zo is de zoekfunctie bijvoorbeeld aangescherpt, zodat u makkelijker kunt vinden wat u zoekt. Met de nieuwe website willen we nadrukkelijker naar voren brengen dat we er zijn voor iedereen die ouder wordt én voor alle mantelzorgers.

‘Persoonlijk advies’, ‘betrouwbaarheid’, ‘veiligheid’, ‘één loket voor alle vragen’ en ‘korting op diensten en producten’ zijn bewoordingen die onze dienstverlening kenmerken. U kunt daar van alles over lezen op de vernieuwde website. We nodigen u van harte uit om even een kijkje te komen nemen op www.leef3.nu. Wees welkom!

Regelt u zaken liever telefonisch of in een persoonlijk gesprek? Ook dat kan. En ook daarover kunt u veel lezen op onze vernieuwde website.

 

Het Leef3.nu magazine is uit!
Het nieuwe Leef3.nu magazine valt deze week bij onze leden op de deurmat. Samen met de collega's van Beweging 3.0 hebben we een blad gemaakt met informerende, vermakelijke inhoud. Denk aan artikelen, een prijspuzzel en interviews met onze leden, collega's en niemand minder dan Willeke Alberti!

Klik hier om het magazine digitaal te lezen.

Wij wensen u veel leesplezier!
 
Nieuws over onze dienstverlening
 
Graag informeren wij u over de ontwikkelingen van onze dienstverlening in deze vreemde tijd. Op deze pagina leest u wat er mogelijk is qua dienstverlening en welke maatregelen onze samenwerkingspartners nemen om een veilige omgeving te creëren. We streven ernaar deze informatie zo volledig en up-to-date mogelijk te houden. 

Bedankt voor uw begrip.
 
 
Tip van de buurtsportcoach
Digitale les door Marja Slinkert: docente Bewust Bewegen en Ontspannen 

Marja Slinkert is docente Bewust Bewegen en Ontspannen. Samen met de Buurtsportcoaches van SRO heeft ze een flink aantal afwisselende oefeningen op muziek opgenomen. Zet vooraf een flesje water klaar en doe met haar mee! 

Klik hier als u deel wilt nemen
 
Wat vindt u van onze nieuwsbrief?
 
 
Leef3.nu
Drentsestraat 14
3812 EH Amersfoort
info@leef3.nu
033 469 23 23
E-mail opties
Reageren
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
Volg ons:
Facebook   Twitter   Linkedin