Zo lang en aangenaam mogelijk thuiswonen

Lees online  |  Afmelden
Leef3.nl
Nieuwsbrief
13 augustus 2020
Beste lezer,
Het is al enige tijd erg warm. De vooruitzichten geven aan dat het iets minder warm wordt, maar het blijft overdag waarschijnlijk nog steeds rond de 25 graden. Let daarom goed op uzelf. Krijgt u toch klachten of wilt u meer weten om deze te voorkomen? Dan staan hier wat handige tips voor u klaar.

In deze nieuwsbrief leest u over nieuwe uitjes, tips voor activiteiten in uw buurt, een informatieavond en een cursus. We wensen u een fijne dag!
 
 
Nieuwe voorstellingen in theater Leusden
Lady and the Tramp
Wij informeren u graag over Het Nieuwe Normaal Theater. Een uniek, creatief en veilig theater in de buitenlucht in Leusden. Het theater is in 2,5 maand opgebouwd en er is rekening gehouden met alle voorzorgsmaatregelen rondom het coronavirus. Lees hier hoe Het Nieuwe Normaal Theater tot stand is gekomen.

Voorstellingen
Onze partner Midland Tours biedt twee arrangementen aan die voor u interessant kunnen zijn:

Klassiek op zondag, Dúo Rovira-Valkenburg (23 augustus): een concert waarbij het duo u meeneemt in Argentijnse folklore.

Opera The Lady and The Tramp (donderdag 3 september): een concert waarin twee zangers hun kunsten vertonen (zie afbeelding hierboven): sopraan-soliste Donij van Doorn en musical- en operazanger Fabian Egli.

Bij het arrangement is het volgende inbegrepen:

- Vervoer per comfortabele touringcar
- Koffie en gebak
- Concertkaartje

Leden van Leef3.nu komen in aanmerking voor korting. Bent u lid? Dan kunt u zich melden via het Klant Contact Centrum: 033 - 469 23 23. Bent u geen lid van Leef3.nu en wilt u ook geen lid worden? Dan kunt u zich via bovenstaande oranje linkjes aanmelden. Hier vindt u ook meer informatie.

Wilt u wat anders? Kijk dan bij het diverse aanbod dagtochten.
 
 

Activiteiten in uw buurt
Goed nieuws: activiteiten gaan weer van start. Tijdens de coronacrisis lag er veel stil, maar nu komt het weer op gang. Zo krijgt u meer mogelijkheden tot sport- en beweegactiviteiten. Kijk in uw buurt wat er weer mogelijk is door te klikken wat er mogelijk is.

Amersfoort

Soest

Baarn

Nijkerk

Leusden en Woudenberg
 
 
Ondersteuning bij alledaagse bezigheden
 
 
De hittegolf is bijna achter de rug, maar het ziet ernaar uit dat het nog een tijdje rond de 25 graden blijft. Bent u op zoek naar extra ondersteuning met dit lang aanhoudende warme weer? Dan bent u wellicht geïnteresseerd in een aantal van onze diensten, die u kunnen helpen met dit weer. Klik op de betreffende dienst hieronder voor meer informatie.

Administratie

Boodschappen

Computerhulp

Fietsreparatie aan huis

Huishoudelijke hulp

Kapper aan huis

Pedicure aan huis

Mantelzorg

Schoonmaken

Stomen en wassen

Tuinman
 
 

Eerste indruk nieuwe partner voor Hulpmiddelen
De eerste ervaringen met onze partner Medipoint zijn zeer positief. Vele leden hebben via deze weg het best bij hun passende hulpmiddel gevonden. Bent u nog op zoek naar een hulpmiddel en wilt u er één lenen, huren of kopen? Of kent u mensen in uw omgeving die een hulpmiddel nodig hebben? Dan staat Medipoint voor u klaar.

Klik hier om naar de website van Medipoint te gaan

Bent u lid van Leef3.nu, dan kunt u rekenen op korting, advies bij u thuis, speciale aanbiedingen en het gratis lenen van hulpmiddelen die normaal gesproken geld kosten. Bent u nog geen Leef3.nu lid en wilt u meer weten over het lidmaatschap?

Klik hier voor meer informatie over lid worden
 
 
Agenda
Uitwaaien in Het Groene Hart
  Leiderdorp  
  16 of 18 augustus en diverse data daarna
Mooie rondvaart door Het Groene Hart, speciaal ontwikkeld voor de 1,5 meter samenleving. Geniet van polders, koeien, molens, vergezichten en oer Hollandse dorpen. Beleef dit prachtige landschap vanaf een ruim schip dat aan alle RIVM richtlijnen voldoet.

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden

Bent u lid van Leef3.nu? Dan krijgt u €2,50 korting op tickets voor rondvaarten en/of dagtochten! Klik hier om de speciale Leef3.nu actiecode te ontvangen, zodat u uw ticket met korting kunt reserveren.
 
Informatieavond niet aangeboren hersenletsel (NAH)
  Boogh, Satelliet 10 Amersfoort  
  Maandag 7 september 2020
Ervaringsdeskundige Peter Laseur zal zijn eigen ervaring van afgelopen periode weergeven. Hierna gaan de mensen met NAH en de mantelzorgers c.q. overigen naar een aparte ruimte om in een vertrouwde omgeving verder te praten.

Kosten deelname: gratis

Heeft u interesse of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met:
Peter Laseur, Hersenletsel.nl
Tel: 06 - 15 29 60 44
Mail: laseur17@casema.nl

Sytske Stoop, mantelzorgcoördinator Indebuurt033
Tel: 06 - 53 58 88 46
Mail: mantelzorgers@indebuurt033.nl
 
Gezondheidscursus over valpreventie
  De Puntenburg, Amersfoort  
  4 bijeenkomsten op donderdagmiddag in september
Tijdens de cursus leert u uw balans te trainen. Er worden testen gedaan om uw evenwicht te verbeteren, staande en zittende oefeningen voor meer lichaams- en evenwichtsgevoel en u oefent om op te staan vanaf de grond. Aansluitend kunt u een trainingstraject bij de fysiotherapeut starten.

Kosten voor 4 bijeenkomsten op donderdagmiddag in september zijn 30 euro. Er zijn nog een paar plaatsen voor deze cursus. Voor meer info bel naar 06 - 17 45 53 23 of mail naar seniorensport@sro.nl.
 
Wat vindt u van onze nieuwsbrief?
 
 
Leef3.nu
Drentsestraat 14
3812 EH Amersfoort
info@leef3.nu
033 469 23 23
E-mail opties
Reageren
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
Volg ons:
Facebook   Twitter   Linkedin