Korte teaser voor deze e-mail Lees online  |  Afmelden
Leef3.nl
Nieuwsbrief
11 maart 2021
Beste lezer,
Nog drie weken en dan is het Pasen. Daarom hebben we een mooi aanbod paasmaaltijden voor u klaarstaan. U kunt kiezen voor gerechten die u zelf thuis kunt opwarmen of u kunt warme maaltijden bij u thuis laten bezorgen.

Verder leest u in deze nieuwsbrief over een uiteenlopend aantal onderwerpen, van een kijktip tot een oproep voor pedicures. We wensen u veel leesplezier en een fijne dag!
 
Paasmenu Food Connect
Koelvers thuisbezorgd in hele regio Eemland en Nijkerk
Pasen komt eraan en dat betekent dat de koks van Food Connect extra feestelijke gerechten hebben gekookt! Kiest u als voorgerecht de heldere paprikasoep? En gaat u bij het hoofdgerecht voor een kalfssukade of toch de zalmfilet?

U kunt uw paasmaaltijden tot en met donderdag 25 maart om 17.00 uur bestellen. Vanaf 29 maart tot en met 3 april en van 5 tot en met 10 april kunnen de maaltijden door Food Connect bij u thuis worden bezorgd.

Let op: er geldt een minimale afname van vier maaltijden.

Klik hier voor het menu en bestel uw paasmaaltijden
 
Paasmenu Gooise &
Eemlandse Tafel
Warm of koelvers thuisbezorgd in Amersfoort (incl. Vathorst), Leusden, Baarn, Eemnes, Soest en Bunschoten-Spakenburg
Gooise & Eemlandse Tafel heeft weer een heerlijk paasmenu samengesteld: een broodje kruidenboter en een lekker soepje vooraf, dan een verrassend hoofdgerecht en afsluitend een dessert waar u van zult smullen!

Heeft u zin in asperges? Of gaat u voor een heerlijke Atlantische tongfilet? Dan zit u hier goed! U kunt kiezen tussen warme of koelverse maaltijden (om zelf later op te warmen). U kunt uw paasmaaltijden tot en met woensdag 24 maart om 12.00 uur bestellen. Vanaf maandag 29 maart tot en met vrijdag 2 april komt Gooise & Eemlandse Tafel de maaltijden op afspraak bij u langs brengen.

Klik hier voor het menu en bestel uw paasmaaltijden
 
Resultaat enquête digitaal magazine
Vorige maand vroegen we u om deel te nemen aan een korte enquête over de eventuele digitalisering van het magazine. Maar liefst 446 mensen hebben gereageerd. Ongeveer de helft van de mensen wil het magazine digitaal lezen en de andere helft wil het magazine nog graag per post ontvangen.

Een aantal reacties:

 Voor digitaal magazine
Liever papieren magazine
 "Scheelt een hoop geld"  "Een tijdschrift pak je af en toe eens"
"Op de PC kan ik letters vergroten" "Prettiger om van papier te lezen"
  "Belangrijk voor het milieu"
"Te grote hoeveelheid digitale informatie"
 "Meedoen met innovatie"  "Een blad leest gezelliger"

We willen u hartelijk danken voor uw deelname en we nemen uw antwoord mee in onze keuze voor toekomstige magazines.
 
 
Oproep pedicures
Onze pedicures zijn druk. Er is op dit moment meer vraag dan aanbod. Daarom zijn we op zoek zijn naar meer pedicures die met ons willen samenwerken.

Bent u pedicure aan huis? Of kent u iemand binnen uw netwerk of persoonlijke kring die dit vak uitvoert? Mail dan naar backoffice@leef3.nu. Onder vermelding van uw naam en telefoonnummer.

Wij kijken uit naar uw reactie!
 
20% korting op een badkamer
Een veilige badkamer is populairder dan ooit tevoren. Logisch ook. Een val in de badkamer kan heel vervelend uitpakken. Jaarlijks komen duizenden mensen bij de spoedeisende hulp terecht. Met het plaatsen van bijvoorbeeld een antislip-vloer, een instapbad, wandbeugels en lage drempels kunnen ongevallen worden voorkomen. Zo kunt u met een veilig gevoel van uw badkamer genieten.

Als lid van Leef3.nu kunt u nog steeds profiteren van 20% korting om uw badkamer veiliger te maken. Wees er op tijd bij! Deze actie is exclusief voor leden van Leef3.nu.

Klik hier voor meer informatie
 
Handige & Leuke Tips
Op een rijtje

 1. Mooie fietstocht omgeving Amersfoort
Voor alle liefhebbers heeft de fiets- en wandelcommissie van SRO deze maand een mooie fietsroute uitgezet. Stap op de fiets en neem koffie en wat lekkers te eten voor onderweg mee. De fietstocht is een prachtige tocht van 30 km in de omgeving van Amersfoort. Zou u deze route willen fietsen? Dan kunt u de route aanvragen door te mailen naar seniorensport@sro.nl. Dan stuurt SRO u de fietstocht toe. Veel plezier gewenst!

2. Kijktip: interview met Tineke de Nooij
Vera van Brakel heeft weer een leuke vlog gemaakt. In deze editie interviewt ze Tineke de Nooij, een radio icoon van weleer. Ze vertelt onder andere over haar carrière, het Tineke de Nooij-plantsoen, de impact van plotselinge mantelzorg en over eenzaamheid en kwetsbaarheid. Erg indrukwekkend.

Bekijk hier de vlog

3. Maak een afspraak met een kapper aan huis
Bent u toe aan een frisse knipbeurt, maar is het er nog niet van gekomen? Probeer eens één van de kappers van Leef3.nu. Klik hier voor meer informatie

4. Lock-up wervingsactie Toon Hermans Huis Amersfoort
Het Toon Hermans Huis Amersfoort biedt ondersteuning, zorg en nazorg bij kanker. Het huis heeft het financieel zwaar. Daarom worden er initiatieven bedacht om dit probleem aan te pakken. Zo ook door vrijwilliger Annemarieke Blancke, die met een bijzondere lock-up actie komt: eind maart laten bekende Amersfoorters zich een dag lang vrijwillig opsluiten om donaties te verwerven voor het Toon Hermans Huis.

De wervingsactie is live te volgen. Wilt u zelf doneren, of kent u anderen die dit zouden willen doen? Of wilt u de livestream volgen? Bekijk onderstaande links voor verdere informatie.

Lees hier het artikel over het initiatief

Bekijk hier de website van het Toon Hermans Huis Amersfoort


 
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
 
Leef3.nu
Basicweg 24
3821 BR Amersfoort
info@leef3.nu
033 469 23 23
E-mail opties
Reageren
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
Volg ons:
Facebook   Twitter   Linkedin