Voor u
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online  |  Afmelden
Leef3.nl
Nieuwsbrief
17 november 2021
Beste lezer,
In deze nieuwsbrief:
  • Heerlijke maaltijden aan huis
  • Rijbewijskeuring 
  • Hulpmiddelen 
  • Tae pedicure
  • Magazine december op de mat
  • Dagtochten per bus in kerstsfeer
  • Voor u gezien en gehoord
Wij wensen u veel leesplezier!
 
Warme dieet-maaltijden aan huis
Eemlandse Tafel Maaltijdservice maakt dagelijks het verschil voor heel veel ouderen en kwetsbare mensen door hen een gezonde warme maaltijd aan huis te bezorgen. U heeft keuze uit een wisselend weekmenu met 20 verschillende  maaltijden. Ook voor dieetvormen en speciale voedingsgewoonten zoals natriumarm, gluten-/lactosevrij, vegetarisch, halal en gemalen voeding biedt Eemlandse Maaltijdservice de oplossing. Leden van Leef3.nu kunnen gebruik maken van het proefpakket: 3 warme maaltijden naar keuze voor slechts € 25,- (in plaats van € 30,-) bij u aan huis bezorgd op drie werkdagen naar keuze. De tarieven zijn inclusief bezorgkosten. Meer informatie en bestellen. Of bel: 033 - 469 23 23

 
Herfstmaaltijden aan huis
Zet de herfst op tafel met een heerlijke stamppot!
Regenbuien trekken over ons land en het wordt langzaam weer wat kouder. De blaadjes dwarrelen van de bomen. Het is echt herfst en dus is het ook weer tijd voor herfstachtige maaltijden. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een heerlijke stamppot boerenkool met speklap of stamppot zuurkool met een Twentse gehaktbal van Food Connect. Bent u meer een soepliefhebber? Probeer dan eens de lekkere erwtensoep. Food Connect biedt een heel breed assortiment aan gerechten. Vraag nu vrijblijvend een proefpakket aan. Bestel 3 gerechten voor € 15,- of 5 gerechten voor € 20,-. Het proefpakket wordt gratis bij u thuisbezorgd. Meer informatie en bestellen
 
Betrouwbare rijbewijskeuring
Rijbewijskeuringsarts voert veilige en betrouwbare keuringen uit. Bekijk hier alle informatie.

Mevrouw de V. (77 jaar) is in augustus 2021 gekeurd in Leusden:
‘Alles verliep zeer voorspoedig. Na het eerste telefoontje kreeg ik aanwijzingen hoe en wat ik moest doen. Alle papieren heb ik per computer ingevuld en alle medische benodigdheden heb ik zo snel mogelijk in orde gemaakt, zoals medicijngebruik en oogonderzoek. Daarna werd een afspraak gemaakt met de arts en dat kon snel. Na het bezoek aan de arts en alle benodigde papieren werd ik goedgekeurd en de arts heeft alle gegevens via de computer weer ingeleverd. Dus ben ik zeer tevreden.’ .
 
Hulpmiddelen bij diabetes
Heeft u diabetes? De hulpmiddelen van Medipoint kunnen u daarbij ondersteunen en maken het makkelijker. Bijvoorbeeld een prikpen om bloedsuikerwaarde te meten en een medicijndoos met alarmapp, zodat u niet vergeet te prikken. Meer weten over diabetes en welke hulpmiddelen daarbij passen? Lees hier meer.
 
Medische praktijk: Tae pedicure 
Praktijk voor professionele voetverzorging  

In het gezondheidscentrum de Tolplaats in Leusden vindt u de Medische Pedicure praktijk: Tae Pedicure. Het behandelaanbod is divers: van een basisbehandeling om klachten te voorkomen tot specialistische technieken om gecompliceerde klachten te verhelpen. Dit kan ook bij u thuis. Meer informatie en aanmelden voor een behandeling. Tae heeft nu ook een salon geopend in Amersfoort aan de Sem Dresdenstraat. 

 
   
Magazine
December        
Het magazine, met uw ledenpas, van Leef3.nu valt begin december bij u op de mat. In het magazine leest u over bewegen en gezondheid. Olga Commandeur biedt u inspiratie. Leden vertellen over hun ervaring met onze diensten. U kunt puzzelen voor prijzen. En u vindt een aanbod voor een kerstdiner bij Van der Valk in Leusden en kerstmaaltijden aan huis. Het magazine vindt u ook digitaal in de nieuwsbrief van december.
Winnaar
Fotowedstrijd
In het zomermagazine heeft één van onze leden het boek van Marjan Berk gewonnen.

Hij schrijft hierbij: 
'De foto toont het bijzondere pand aan de Muurhuizen 33, genomen vanuit de Valkestraat. Het was het eerste ziekenhuis van Amersfoort. Het bood vele eeuwen terug toen onderdak aan “een ofte meer ellendighe bedtlegers die met geen aenslaende syeckte besmeth waren".
 
Dagtochten in kerstsfeer
Donderdag 16 december - Kerstshoppen in Düsseldorf   

Vervoer per comfortabele touringcar naar Düsseldorf, koffie met lekkers en een bezoek aan de prachtige, gezellige kerstmarkt. Prijs € 39,50. U als lid betaalt €37,-
Meer informatie en aanmelden

Vrijdag 17 december - Kaarsjesavond in de Orchideeënhoeve 

Vervoer per comfortabele touringcar naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest (Overijssel). Inclusief entree, koffie met apfelstrüdel, 3-gangendiner en kerstattentie. Prijs € 65,-. U als lid betaalt € 62,50. 
Meer informatie en aanmelden 

 
Voor u gezien en gehoord
Beweegaanbod in Amersfoort 

De SRO heeft onlangs een nieuwe brochure uitgegeven met al het beweegaanbod in Amersfoort. Er zijn meer dan 50 activiteiten in de stad. Wil u weten hoe u prettig in beweging kunt komen of blijven? Vraag dan dit boekje aan door te mailen naar seniorensport@sro.nl het wordt u gratis toegestuurd.

Wat vindt u van onze nieuwsbrief?
 
 
Leef3.nu
Basicweg 24
3821 BR Amersfoort
info@leef3.nu
033 469 23 23
E-mail opties
Reageren
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
Volg ons:
Facebook   Twitter   Linkedin